Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ “EXTRAORDINARY” ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ DISNEY+

Η νέα πρωτότυπη σειρά του Disney+ «Extraordinary» διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου όλοι άνω των 18 έχουν μια υπερδύναμη. Όλοι, εκτός από την 25χρονη Τζεν, που ακόμη περιμένει να εμφανιστεί η δική της δύναμη.

Δεν την απασχολεί καν τι θα μπορούσε να είναι αυτή η υπερδύναμη: Σούπερ ταχύτητα; Μάτια λέιζερ; Η δυνατότητα να συνδέει ένα USB με τον σωστό τρόπο κάθε φορά; Οτιδήποτε κι αν είναι, θα το αποδεχτεί. Χωρίς υπερδύναμη, η Τζεν νιώθει παραμελημένη. Οι ανασφάλειες της επιδεινώνονται από το γεγονός ότι είναι κολλημένη σε μια δουλειά χωρίς προοπτικές σε ένα μαγαζί με είδη πάρτι και από το ότι ο περιστασιακός εραστής της, Λουκ, είναι ένα αγόρι που έχει την ενοχλητική υπερδύναμη να πετάει.

Ευτυχώς, η Τζεν έχει στο πλάι της την καλύτερη της φίλη από το σχολείο, την Κάρι, της οποίας η αστείρευτη θετικότητα την κρατάει από το να πέσει στα βάθη της αυτολύπησης. Οι δυο τους μοιράζονται ένα διαμέρισμα στο Ανατολικό Λονδίνο με το αγόρι της Κάρι, τον Κας και με έναν αδέσποτο γάτο που η ομάδα ονομάζει Σπερματάρχη μετά από ένα ατυχές συμβάν. Η Κάρι έχει την υπερδύναμη να εντοπίζει νεκρούς, αλλά νιώθει ότι η υπερδύναμη της έχει επισκιαστεί και δεν ενδιαφέρεται κανείς για το τι έχει να πει. Ο Κας παίρνει την υπερδύναμη του πολύ σοβαρά, αφού έχει την ικανότητα να γυρίζει τον χρόνο πίσω, αλλά δεν φαίνεται να τη χρησιμοποιεί για να αναιρέσει μικρές αμήχανες στιγμές που λέει ακριβώς το λάθος πράγμα στη λάθος στιγμή, στην πολύπαθη Κάρι.

Χαμένη σε έναν μπερδεμένο κόσμο, έχοντας λίγη ελπίδα και πολλή απόγνωση, η Τζεν, ξεκινά το ταξίδι της για να βρει την πιθανή υπερδύναμη της. Στην πορεία, θα ανακαλύψει τη χαρά που κρύβεται στο πώς είναι να νιώθει κάποιος, περίπου ΟΚ.

Το cast

Στο «Extraordinary» συμμετέχει ένα καστ ανερχόμενων ταλέντων από το Ηνωμένο Βασίλειο, που περιλαμβάνει τους Máiréad Tyers (Τζεν), Sofia Oxenham (Κάρι), Bilal Hasna (Κας) και Luke Rollason (Σπερματάρχης). Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Siobhan McSweeney (η μαμά της Τζεν, Μαίρη), ο Robbie Gee (ο θετός μπαμπάς της Τζεν, Ίαν), η Safia Oakley-Green (η ετεροθαλής αδερφή της Τζεν, Άντυ) και ο Ned Porteous (Λουκ).

Το σενάριο υπογράφει η συγγραφέας και δημιουργός της σειράς Emma Moran, μια ξεχωριστή πρωτοεμφανιζόμενη σεναριογράφος με χαρακτηριστική άποψη.

Πρόκειται για μια φρέσκια, πρωτότυπη κωμωδία για το πώς είναι να είσαι νέος και να βρίσκεις τα πατήματά σου σε έναν μπερδεμένο κόσμο, ως ένας ακόμα συνηθισμένος άνθρωπος.

Το «Extraordinary» είναι η νεότερη πρωτότυπη σειρά παραγωγής Disney+ UK που κυκλοφορεί στο Disney+, μετά τη rom-com σειρά δράσης «Wedding Season» και τη σειρά ντοκιμαντέρ «Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ», τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα.

 copyright: ©2023 Disney

You may also like