Η Χαρά Τσιαμούλη μας συστήνει το Lounge77 hair salon

Στο Instagram μπορείς να παρακολουθήσεις χιλιάδες λογαριασμούς. Υπάρχουν όμως κάποιοι που σου τραβούν περισσότερο την προσοχή, κι ίσως σε κάνουν να αισθανθείς λίγο καλύτερα. Κάπως έτσι είναι και το προφίλ της Χαράς Τσιαμούλη. Θα δεις ότι αυτοχαρακτηρίζεται ως “Eternal Dreamer”. Αυτό και μόνο σου δίνει να καταλάβεις την θετική αύρα που αποπνέει η ειδική στο να σε βοηθήσει να αλλάξει χρώμα μαλλιών και επίσημη συνεργάτιδα της AVEDA. Αλλά δεν είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο φιλοξενούμε την Χαρά στο The K-magazine. Πριν από μερικούς μήνες εγκαινίασε με τον αδελφό της Γιώργο Τσιαμούλη και τον σύζυγό της, Χάρη Παπαγεωργακόπουλο  το lounge77_hair salon στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για έναν εναλλακτικό χώρος ομορφιάς και ευεξίας που θα σε κάνει να θες να πηγαίνεις συνέχεια. Όπως λέει και η Χαρά “Το Lounge77 είναι το σπίτι μας, και έτσι θέλουμε να νιώθουν όλοι όσοι μας επισκέπτονται, είτε έχουν ραντεβού για να περιποιηθούμε τα μαλλιά τους, είτε απλά περάσουν για να πιούνε έναν καφέ, ένα τσάι ή ένα ποτό παρέα με εμάς”.

-Σε γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία σου με την AVEDA τα τελευταία χρόνια. Θα θέλαμε να μάθουμε όμως ποια είναι η πορεία σου; Πώς ξεκίνησες; 

 Ασχολούμαι με τον χώρο της ομορφιάς 17 χρόνια τώρα, και όπως πολλοί κομμωτές έτσι και εγώ περιποιόμουν τις φίλες μου φτιάχνοντας τα μαλλιά τους και κάνοντας τους μακιγιάζ  πριν την βόλτα ή νυχτερινή έξοδο τους. Και ναι, πιο μικρή κούρευα ακόμα και τις κούκλες μου :😂

Ξεκίνησα πηγαίνοντας σε σχολή, όχι για να μάθω κομμωτική όμως αλλά για νύχια. Η υπεύθυνη της σχολής με παρότρυνε να ξεκινήσω κομμωτική, και έτσι φτάσαμε εδώ σήμερα! 

Στάθηκα πολύ τυχερή στην επαγγελματική μου πορεία γιατί συνάντησα ανθρώπους που με στήριξαν, με βοήθησαν, και με ενέπνευσαν. Και είμαι ευγνώμων για αυτό.

 -Τι ήταν αυτό που σε εντυπωσίασε στην AVEDA. Τι το ξεχωριστό έχει αυτή η εταιρεία για σένα;

 Πρώτα με εντυπωσίασε η Κλαίρη, η Brand Manager της Aveda. Το πάθος και η αγάπη με την οποία μου μίλησε για την μάρκα με παρέσυραν! Έπειτα, μπαίνοντας στον κόσμο της Aveda  έμαθα, ένιωσα, μύρισα για ποιον λόγο πρέπει να δουλεύει κανείς με ένα brand σαν και αυτό.  Η μοναδικότητα των αρωμάτων και η φυσική σύσταση των προϊόντων, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά αποτελέσματα, απλά σε μαγεύουν.

-Πριν από τρεις μήνες περίπου ξεκινήσατε με τον αδελφό σου και τον άνδρα σου, ένα νέο εγχείρημα, το Lounge77 hair salon. Πώς το αποφασίσατε; 

 Ξεκίνησε ως ιδέα της στιγμής σε μία χαλαρή κουβέντα ένα πρωινό Κυριακής που πίναμε καφέ με τον Χάρη, πριν ξυπνήσει ο γιός μας. Λίγες ώρες μετά, και ενώ το είχα σχεδόν ξεχάσει εγώ, μου λέει ο Χάρης: «Προχωράμε!»

 Έξι μήνες μετά, αρχές Δεκεμβρίου, υποδεχτήκαμε την πρώτη επισκέπτρια μας, σε έναν χώρο που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη.

-Τι μπορεί κανείς να “απολαύσει” στον χώρο σας;

 Μπορεί να απολαύσει προσωποποιημένες υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών και εξατομικευμένη φροντίδα. Ότι κάνουμε γίνεται με αγάπη και θέλουμε ο κόσμος που έρχεται να νιώθει πως βρίσκεται στο σπίτι του με φίλους, ενώ παράλληλα φτιάχνει και τα μαλλιά του. Καφές, τσάι, ποικιλία ποτών, καθώς και χειροποίητα γλυκίσματα είναι μέρος όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών.

-Να μιλήσουμε λίγο για τα trends της εποχής; Ποιες είναι οι τάσεις για το χρώμα και το μήκος των μαλλιών;

Τα trends… πολλά πια! Η γενικότερη τάση είναι επιστροφή στα 90s με ένα twist πιο νέο.

Επίσης, ο όγκος και η κίνηση των 70s παραμένει σταθερά εδώ. Όσο για τα χρώματα θα πω σχεδόν όλα, απλά φτιαγμένα με μια φυσικότητα που δίνει την αίσθηση του όγκου.

 -Εσύ είσαι μία γυναίκα που πειραματίζεσαι με τα μαλλιά σου. Ποιο είναι το πιο extravagant που έχεις κάνει;

Ισχύει πως πειραματίζομαι αρκετά! 

Μ’ αρέσουν οι αλλαγές και τα διαφορετικά στυλ που μπορεί να έχεις αλλάζοντας τα μαλλιά σου. Συνήθως παίζω με τα χρώματα. Ένα από τα αγαπημένα μου ήταν το μπλε 💙 

 -Γενικότερα στην χώρα μας… τι είναι αυτό που τολμούν πιο εύκολα και τι είναι αυτό που τις τρομάζει να δοκιμάσουν;

Πειραματίζονται αρκετά! Ψηφιακές πλατφόρμες όπως το youtube έχουν βοηθήσει ώστε να δοκιμάζουν και μόνες τους διάφορα looks. Σε ένα κομμωτήριο πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα χτένισμα ή κούρεμα αρχικά, αφήνοντας το χρώμα για επόμενο ραντεβού.

 -Ποια είναι η συμβουλή που θα έδινες στην μέση γυναίκα για να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τα μαλλιά της;

Να εμπιστεύεται τον επαγγελματία κομμωτή της, και να επενδύει σε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Η διαφορά στα μαλλιά της θα είναι θεαματική!

Lounge77 Hair Salon

Αγίας Παρασκευής 77, Χαλάνδρι
216 9006786

You may also like