«Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ»: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ALPHA

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές: αυτά είναι τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς «Ο Σκαραβαίος», που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Πρόκειται για μια σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της, o επονομαζόμενος «Σκαραβαίος» τον οποίο υποδύεται μοναδικά ο Γιάννης Τσορτέκης.

Για να πιάσεις έναν εγκληματία, χρειάζεται να σκέφτεσαι σαν αυτόν…

Ποιος είναι «Ο Σκαραβαίος»;

Ο Μάρκος Αλεξίου είναι ο επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ. Από τα χρόνια της Σχολής τον ακολουθεί το παρατσούκλι «Σκαραβαίος» γιατί οδηγεί πάντοτε έναν παλιό σκαραβαίο, κληρονομιά από τον πατέρα του που έχασε σε μικρή ηλικία.

Είναι γνωστός για τις επιτυχίες στη δουλειά του, για το πείσμα, την ευστροφία, την ταχύτητα και την ικανότητά του να ψυχολογεί τους συνομιλητές του. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη, τη Χλόη, που σπουδάζει φιλολογία με την οποία προσπαθεί να έχει επαφή, χωρίς να το καταφέρνει πάντοτε.

Ηθοποιοί

Γιάννης Τσορτέκης (Σκαραβαίος), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Μάκης), Μαρία Παπαφωτίου (Μάρθα), Νικολέττα Καρρά (Μαργαρίτα), Αλεξάνδρα Ταβουλάρη (Κατερίνα), Βάσω Καβαλιεράτου (Ελευθερία), Κωνσταντίνος Λιάρος (Κώστας), Σοφίνα Λαζαράκη (Χλόη), Γιάννης Μηλιώτης (Ηρακλής)

Στο ρόλο της Έλενας η Ράνια Οικονομίδου / Στο ρόλο του Διοικητή ο Μανώλης Μαυροματάκης / Στο ρόλο του Δημήτρη ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Και ο Τραχανάς!

*Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.

You may also like