ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡHΣEΤΕ ΤΟ ΜΑYΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ME TΗ FOREO

Τελευταίες μέρες του Αυγούστου, με τον καιρό να μας κάνει παιχνίδια και να μην μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο. Μας προετοιμάζει για την επιστροφή στην ρουτίνα; Πώς θα επιστρέψουμε στην δουλειά μας; Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας πώς θα διατηρήσουμε αυτό το αξεπέραστο καλοκαιρινό glow της επιδερμίδα μας; Η FOREO, ο σουηδικός beauty tech κολοσσός, έχει όπως πάντα τα expert tips για να διατηρήσουμε την καλοκαιρινή μας λάμψη όσο το δυνατόν περισσότερο!

FOREO UFO 2 και Farm To Face Sheet Masks

Μετά από τόσες μέρες καύσωνα, ιδρώτα, άμμου και ξενυχτιών, η επιδερμίδα διψά – κι αυτό φαίνεται στην όψη της.

Ήρθε η ώρα για εντατική ενυδάτωση με τη βοήθεια του μαγικού UFO 2 και μιας από τις υπέροχες Farm To Face Sheet Masks. Ο συνδυασμός TSonic παλμών και της καταπραϋντικής αίσθησης της κρυοθεραπείας που προσφέρει το must-have beauty gadget, κάνουν πραγματικά θαύματα στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και επαναφέρουν τη λάμψη και την ελαστικοτητά της, βοηθώντας έτσι και στη διατήρηση του μαυρίσματος.

FOREO BEAR

Και αν έχετε ανάγκη να ενδυναμώσετε τους μύες του προσώπου σας – μετά από πολλά κοκτέιλ στην παραλία και πολλά ξενύχτια υπό τους ρυθμούς του Shakerando – για να αποκαταστήσετε τη λάμψη και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας, η τέλεια λύση είναι το BEAR!

Ο ισχυρός και ασφαλής συνδυασμός μικρορεύματοςκαι τεχνολογίας παλμών T-Sonic είναι ο ταχύτερος και ευκολότερος τρόπος για να τονώσετε και να ενδυναμώσετε την επιδερμίδα σας, δίνοντάς της παράλληλα μια υγιή νεανική λάμψη, για μια επιστροφή στη δουλειά γεμάτη ενέργεια!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.

You may also like