Sex το καλοκαίρι: too hot? Υπάρχουν λύσεις!

Το καλοκαίρι που οι ρυθμοί είναι λιγότερο έντονοι είναι λογικό να ανεβαίνει κι η ερωτική διάθεση. Κι ασφαλώς δεν είναι παράλογο να θες να την αξιοποιήσεις αυτή τη διάθεση! Όταν, όμως, ο υδράργυρος είναι στα high του, ε, πιθανώς το ξανασκέφτεσαι. Τι θέλω να σου πω εγώ; Απλά… ξανασκέψου το για να μη χάσετε τη διάθεση!

01 Κούνα… την ουρά σου aka the doggy style! Συμφωνώ πως η αίσθηση του κορμιού του συντρόφου σου πάνω σου είναι αξεπέραστη, ωστόσο η ιδέα του να στάζετε κι οι δύο (από ιδρώτα, τι σκέφτηκες, πονηρούλα;) ίσως δεν είναι και πολύ θελκτική. Η doggy στάση, όμως, δε χρειάζεται μεγάλη σωματική επαφή και δεν είναι απαραίτητο να κυλιστείτε παραπάνω και στα (πιθανώς ήδη) ιδρωμένα σεντόνια. Πώς; Απλά μεταφέρετε το… σκηνικό της δράσης εκτός κρεβατοκάμαρας, όπως στο τραπέζι ή τον πάγκο της κουζίνας, καθώς οι επιφάνειές τους θα είναι σίγουρα πιο δροσερές. Added bonus η επίτευξη εντονότερου οργασμού! ;)

02 Δουλέψτε τα χέρια σας. Αν νιώθετε πως η ζέστη σας αποθαρρύνει για σεξ, ο αμοιβαίος αυνανισμός είναι μία λύση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις πίσω όσο ο σύντροφός σου εστιάζει στις ερωτογενείς σου ζώνες κι έπειτα… αλλάζετε για να τον περιποιηθείς κι εσύ αναλόγως! Αν δεν το έχετε δοκιμάσει πριν, αυτή η “παραλλαγή” είναι μία ιδανική ευκαιρία για να μάθεις τι ακόμη μπορεί να αρέσει στο σύντροφό σου ή ακόμη και σε σένα την ίδια, αλλά και για να καλλιεργήσετε τη μεταξύ σας οικειότητα.

03 Αλλάξτε παραστάσεις έστω για ένα βράδυ. Και μόνο η αλλαγή περιβάλλοντος σε μία (έστω σύντομη) απόδραση τώρα το καλοκαίρι είναι αναζωογονητική και συναρπαστική. Ακόμη, όμως, κι αν αυτή η απόδραση είναι ανέφικτη, μπορείτε να κλείσετε ένα δωμάτιο σε ένα καλό ξενοδοχείο και τα υπόλοιπα… θα έρθουν από μόνα τους και θα ξεχάσετε τη ζέστη και κάθε άλλη δικαιολογία!

04 Κάντε προθέρμανση… στο νερό! Έλα, παραδέξου το: κι εσύ και (πιθανώς) ο σύντροφός σου έχετε φαντασιωθεί να κάνετε σεξ στην πισίνα ή και στη θάλασσα. Αυτό βέβαια έχει μειονεκτήματα καθώς το νερό μπορεί να μειώσει τα υγρά που λιπαίνουν τον κόλπο με αποτέλεσμα η διείσδυση να γίνει δύσκολη κι επίπονη – για να μην αναφέρουμε τους κινδύνους μικροβίων! Αυτό, όμως που μπορείς να κάνεις είναι να προετοιμάσεις με το σύντροφό σου το έδαφος στην πισίνα ή στο ντους ξεκινώντας με χάδια ή με στοματικό σεξ. Έτσι το νερό ναι μεν δροσίζει τα σώματά σας, αλλά σίγουρα… δε σβήνει τη διάθεση για σεξ – έχει κάτι το sexy το νερό!

05 Θέλεις… παγάκια; Ναι, ναι, τα γνωστά παγάκια! Πάρε ένα παγάκι και κύλισέ το απαλά στο στήθος ή την πλάτη του συντρόφου σου – ή ζήτα από εκείνον να παίξει με τα παγάκια πάνω σου. Οι δερματικές απολήξεις που “ξυπνάνε” με την αίσθηση του πάγο στο κορμί δημιουργούν εκείνες τις sexy ανατριχίλες που μοιάζουν με εκείνες που νιώθεις όταν , για παράδειγμα, νιώθεις την ανάσα του στο λαιμό σου. Επιπλέον εντείνει την προσμονή για το… τι έπεται! Η δε εναλλαγή από κρύο σε ζεστό αυξάνει αυτήν την αίσθηση οπότε μετά μπορείς να ζεστάνεις το σημείο με την ανάσα σου. Αν, τώρα, δε θέλετε να αφήσετε την αίσθηση της γεύσης παραπονεμένη… λίγο παγωτό είναι μία καλή εναλλακτική!

Αντιλαμβάνεσαι, επομένως πως η δικαιολογία των υψηλών θερμοκρασιών πήγε περίπατο! Επιπλέον… είναι μία ευκαιρία για να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα! Κι αν αυτό δε συμβάλλει σε μία υγιή σχέση ε, τι να πω; Παραιτούμαι! :P

You may also like