ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ “ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΣΕΞ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

Άνοιξη και σεξ. Μήπως τελικά πάνε μαζί; Πόσο επηρεάζει την σεξουαλική μας ζωή… Παρόλο που η νύχτα μικραίνει φαίνεται να μεγαλώνει και να αυξάνεται το ερωτικό μας πάθος, τουλάχιστον αυτό δείχνει η έρευνα.

Η σεξουαλική αφύπνιση του οργανισμού έρχεται την άνοιξη, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί.


Κλείστε την τηλεόραση, ρίξτε το στο περπάτημα και προσέξτε την διατροφή σας. Από εκεί και πέρα ο οργανισμός σας, σε συνδυασμό με την επίδραση του ήλιου, αναλαμβάνει δράση και προετοιμάζεται για αχαλίνωτο σεξ. Κι όμως ! Η έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα “Bild” δείχνει πως το κρύο καταστέλλει την ανδρική όρεξη για σεξ ενώ η άνοιξη υπόσχεται σεξουαλικά θαύματα…

Ο ερχομός της άνοιξης σηματοδοτεί την σεξουαλική αφύπνιση του ανδρικού οργανισμού. Ειδικά για τους εργένηδες, η ερωτική τους διάθεση κορυφώνεται τον Μάρτιο… Το 90% των αδέσμευτων δηλώνουν πανέτοιμοι για σεξ υψηλού επιπέδου… Κι όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, την περίοδο αυτή, τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άντρες αυξάνονται έως και 30%.

Η έρευνα καταρρίπτει παλαιότερη θεωρία σύμφωνα με την οποία ο χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή για σεξ αφού όπως λέει και το θυμόσοφο ρητό” κρύο, κρύο , καιρός για δύο”.

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Perception” το 2014 και πραγματοποιήθηκε από τους ερευνητές του πανεπιστημίου “Simon Fraser Univcersity” είχε δείξει πως , τους χειμερινούς μήνες και ιδιαίτερα όταν κάνει πολύ κρύο, η λίμπιντο των ανδρών ανεβαίνει στα ύψη.

Κι αυτό γιατί τους κρύους μήνες οι άνδρες θεωρούν τις γυναίκες πιο ελκυστικές ως αντίδραση στο πιο ντυμένο σώμα τους. Τους χειμερινούς μήνες , οι άνδρες δεν εκτίθενται σε σέξι εικόνες και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές γυναικείες εμφανίσεις λόγω κρύου.

Πηγή

Featured image: @wevibe/ unsplash.com

You may also like