Γιορτές με συγκλονιστική θέα στο St.George Lycabettus

Οι γιορτές πλησιάζουν και το ξενοδοχείο βραβευμένο με την “ Καλύτερη θέα της Ευρώπης” στα World Luxury Hotel Awards είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με πολλές εορταστικές προτάσεις : Διασκέδαση, Live μουσικές και υψηλή γαστρονομία από τον executive chef Βασίλη Μήλιο.

24/12 – REVEILLON ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Red Christmas Eve Dinner’ με γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge με τη μοναδική θέα.  LIVE μουσική από τους Soulful Project , DJ set by Alexis Niaounakis.

31/12 – REVEILLON ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε το ‘New Years Eve Black Tie Dinner Party.  Τα μεσάνυχτα , θα βγούμε όλοι στα συναρπαστικά μπαλκόνια του Le Grand Balcon με την εκπληκτική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης για να δούμε την πόλη μας λουσμένη στα πυροτεχνήματα και να αφήσουμε μπαλόνια με τις ευχές μας για την πιο αισιόδοξη αλλαγή χρόνου!

Στη συνέχεια , LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ από τους Soulful Project , DJ set by Alexis Niaounakis και χόρο μέχρι τις πρωινές ώρες!

Recovery Breakfast  

To πρώτο πρωινό της χρονιάς απολαύστε το «διαφορετικά» από τις 06.00 το πρωί, στο Le Grand Balcon, με θέα όλη την Αθήνα,  για να έχει η νέα σας χρονιά ανοιχτούς ορίζοντες και χρώμα!!

FESTIVE BRUNCH BUFFET

Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς ελάτε στο Le Grand Balcon με την οικογένεια σας και τα παιδιά σας να απολαύσετε ένα εορταστικό Brunch buffet με ατελείωτες Ελληνικές γευστικές δημιουργίες  με φόντο την Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού!

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με πολλά παιχνίδια & δραστηριότητες από την nannuka.com , επισκεψή του Αϊ Βασίλη και Χριστουγεννιάτικη παιδική ταινία στο Screening Room του ξενοδοχείου.

Για κρατήσεις & πληροφορίες : 210 7416191

You may also like