Μήπως ήρθε η στιγμή να με προσέξω λίγο περισσότερο;

Μπήκαμε πανηγυρικά στον Δεκέμβριο, τον τελευταίο μήνα του χρόνου και έφτασε η στιγμή του απολογισμού της χρονιάς και σιγά σιγά να θέτουμε νέους στόχους για το έτος που έρχεται και είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα!

Τι το καλύτερο λοιπόν από το σκεφτούμε τι θετικά και αρνητικά ζήσαμε για να βρούμε τι πρέπει να κάνουμε για να νιώσουμε (πιο) ευτυχισμένοι στην νέα χρονιά…

Τα θετικά τα κρατάμε και για το 2020, που είναι ουσιαστικά η είσοδός μας στη νέα δεκαετία! Τα γέλια με την οικογένειά μας και τους φίλους μας, τις όμορφες στιγμές κι εικόνες από τα ταξίδια που κάναμε με τον Παύλο στις Σπέτσες, στη Νάξο, στο Dubai, αλλά και μέσα από τη δουλειά στην Πάτρα, στην Πάρο και στην Εύβοια. Δεν μπορώ να μην κρατήσω τις γεύσεις που δοκίμασα στα εστιατόρια που επισκεφτήκαμε με το γνωστό «παρεάκι», αλλά και με σχεδόν αγνώστους που στο τέλος καταλήγαμε να μιλάμε για τα προσωπικά μας, με τη συνοδεία καλού κρασιού… που μας παρέσυρε σε καταπληκτικές συζητήσεις.

Σημαντικό επίτευγμα για το 2019, ήταν ότι κατάφερα να «διώξω» από πάνω μου περιττά κιλά που με βάραιναν… με δυσκολία μεν, αλλά το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Παράλληλα, μέσα από την δουλειά, έμαθα υπέροχα πράγματα για τον χώρο του  beauty, δοκιμάζοντας κρέμες ομορφιάς (μέρας και νύχτας)που μας μεταμορφώνουν, προϊόντα για το μακιγιάζ και για τα αντηλιακά (το ξέρατε ότι η μη χρήση αντηλιακού συμβάλλει στην εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών;)

Οι στόχοι μου για τη νέα χρονιά, θα είναι γεμάτοι από ευχές για  το  ακόμα καλύτερο. Πέρα από το τι επιθυμώ, όπως το να είμαστε πιο δημιουργικοί, πιο τυχεροί, πιο υγιείς στο μυαλό και στο σώμα (φυσικά!), θα ευχηθώ κάτι που ίσως φανεί «χαζό», αλλά το έχω ανάγκη: να με προσέχω περισσότερο. Στην ψυχή, αλλά και στο σώμα μου και στο πρόσωπό μου.

Το 2019 μου άφησε σημάδια στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια. Δεν έκλαψα, αλλά πόνεσα κι αυτό φάνηκε. Το δέρμα μου έγινε πιο απαιτητικό… πλέον δεν πρέπει να φροντίζω μόνο για την αντιγήρανση, αλλά και για την ενυδάτωσή του.

Σε ορισμένες περιόδους της ζωής μας, παράγοντες όπως η διάθεση, οι έντονες κλιματολογικές εναλλαγές  ή η μεγάλη έκθεση στον ήλιο (που το συνηθίζω το καλοκαίρι), αφυδατώνουν το δέρμα ή δημιουργούνται σημάδια φωτογήρανσης. Οπότε πλέον έχω ανάγκη από εξατομικευμένη   καθημερινή φροντίδα κι επιλέγω να ενισχύσω την καθημερινή μου κρέμα, με την βοήθεια της Frezyderm, που δημιούργησε την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά personalized cosmetics, cream boosters velvet concentrate.
Αναβαθμίζω την καθημερινή μου περιποίηση, με 10ήμερα tailor-made πρωτόκολλα φροντίδας, συνδυάζοντας την καθημερινή μου κρέμα με τη στοχευμένη ενισχυτική δράση των Cream Boosters.

Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τις απαραίτητες κινήσεις κάθε πρωί: 1. Καλός καθαρισμός και στέγνωμα του προσώπου, 2. Εφαρμογή από 1 σταγόνα Cream Booster σε μέτωπο, πηγούνι, παρειές, 3. Άπλωμα σε όλο το πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις και 4.  Εφαρμογή της καθημερινής κρέμα σε πρόσωπο και λαιμό με ανοδικές κυκλικές κινήσεις.

Για μένα κατέληξα στον  συνδυασμό της Frezyderm Skin Radiance Cream Booster & Anti-Wrinkle Rich Day Cream. Με αυτό τον τρόπο εμπλουτίζουμε την καθημερινή κρέμα με φυτικά εκχυλίσματα για αποκατάσταση της κουρασμένης όψης, φωτεινότητα και χρωματική ομοιομορφία. Παράλληλα ενισχύεται η αντιρυτιδική φροντίδα ημέρας για δραστική μείωση των ρυτίδων κι επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος και έντονη σύσφιγξη. 

 

Κι έτσι προχωρώντας προς το 2020 και καταλήγω στο ότι θα αποφεύγω να συνοφρυώνομαι για να μην δημιουργούνται ρυτίδες έκφρασης. Θα αποφεύγω όσο γίνεται την  κούραση και το ξενύχτι που προκαλούν θαμπή όψη και κυρίως θα μειώσω ( όσο μπορώ) το στρες που αυξάνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν λεπτές ρυτίδες. Σίγουρος σύμμαχος μου, θα είναι σίγουρα, η Frezyderm που μου υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος και ότι ο κατάλληλος συνδυασμός θα με βοηθήσει ώστε το τέλειο που επιζητούμε ή προσπαθούμε… μπορεί να γίνει τελειότερο!

Μπείτε κι εσείς στο https://www.frezydermperfection.gr/discover-your-combination/ για να βρείτε τον συνδυασμό που σας ταιριάζει και θα μπείτε αυτόματα σε κλήρωση για να τον κερδίσετε…

You may also like