Τα λάθη που κάνουν οι άνδρες στο sex! Και δεν είναι λίγα…

340a7033caf0ff1d4fb31fa939cfba7b

Ουδείς αλάνθαστος… ειδικά στο κρεβάτι, στο σεξ, όπως θέλετε πείτε το! Δυστυχώς όμως (κι αυτό ισχύει κυρίως στο ανδρικό φύλο) κυριαρχεί η εντύπωση ότι όλα γίνονται σωστά, γιατί σε εκείνους αρέσει ή έχουν μάθει να λειτουργούν με τον συγκεκριμένο τρόπο και δεν έχει βρεθεί καμία γυναίκα να τους πει το αντίθετο. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα 5 βασικά λάθη που κάνουν οι άνδρες…και «χαλούν» την ατμόσφαιρα πριν καν τη «ζεστάνουν».

Μάθετε τις λεπτομέρειες για τα 5 κοινά λάθη που κάνετε στο σεξ με τις γυναίκες και πώς να τα αποφύγετε.

Λάθος Νο 1: Το σεξ ξεκινά στην κρεβατοκάμαρα

Οι άντρες μπορούν να ανάψουν και να έρθουν σε ερωτικό mood μέσα σε ένα δευτερόλεπτο αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις γυναίκες λέει ο σεξολόγος θεραπευτής Ian Kerner. Φροντίστε λοιπόν κατά τη διάρκεια της ημέρας να αγκαλιάζετε, να φιλάτε, να κρατάτε το χέρι της καλής σας ή να της στέλνετε και κανένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου ώστε να την βάλετε σε πιο ερωτικό mood.

«Το κλειδί για να χαλαρώσει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ είναι να αισθανθεί ασφάλεια» λέει ο Kerner. Μια μεγάλη αγκαλιά μπορεί να λειτουργήσει πολύ περισσότερο από ό, τι φαντάζεστε. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα 30 δευτερόλεπτα αγκαλιάς διεγείρουν την ωκυτοκίνη, μια ορμόνη που δημιουργεί την αίσθηση της σύνδεσης και την εμπιστοσύνη.

Λάθος Νο 2: Νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλει

Όπως παλιά έτσι και σήμερα πολλές γυναίκες εξακολουθούν να προσποιούνται ότι έρχονται σε οργασμό. Μπορεί λοιπόν η καλή σας να μην απολαμβάνει το σεξ κι εσείς απλά να μην το ξέρετε. Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις τύπου “Πώς αισθάνεσαι με αυτό;” ή “Θέλεις κάτι διαφορετικό;”

Με άλλα λόγια, “Ρωτώντας πας στην πόλη” οπότε μην διστάζετε να κάνετε ερωτήσεις για να πάρετε κατευθύνσεις.
communication sex voice

Λάθος Νο 3: Λειτουργείτε σύμφωνα με το σχέδιο

Μην νομίζετε ότι “αν δούλεψε κάτι τις πρώτες τρεις φορές, θα λειτουργήσει και τις επόμενες τρεις φορές”, λέει η σεξολόγος Sari Cooper.

Το τι εξιτάρει μια γυναίκα εξαρτάται πάντα από τη διάθεσή της καθώς και την ημέρα του κύκλου της. Μπορεί λοιπόν μια μέρα οι θηλές να είναι πιο ευαίσθητες και τα γεννητικά της όργανά λιγότερο. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πώς και την επόμενη μέρα πάλι το ίδιο θα είναι. “Δώστε προσοχή στην σύντροφό σας” λέει η Cooper. “Δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα και κρίνετε ανάλογα από τον τρόπο που αντιδρά”, συμπληρώνει η ίδια.

Όταν βρείτε κάτι που λειτουργεί, σταθείτε σε αυτό. Οι γυναίκες συχνά παραπονούνται ότι οι άνδρες βιάζονται να προχωρήσουν στο επόμενο πράγμα, έτσι ακριβώς όπως το έχουν σχεδιάσει στο μυαλό τους.

Λάθος Νο 4: Εστιάζετε στο κορμί και όχι στην ψυχή

Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει και βρείτε νέα ερωτικά παιχνίδια. Μερικοί άνδρες δίνουν “έμφαση στην φυσική διέγερση και συχνά αγνοούν την ψυχική διέγερση”, λέει ο Kerner. Φαίνεται όμως ότι οι γυναίκες φαντασιώνονται πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ, υποστηρίζει ο ίδιος.

Μην διστάσετε λοιπόν να μοιραστείτε με την καλή σας μια φαντασίωση σας. Μπορεί να την εκπλήξετε ευχάριστα.

Λάθος 5: Πιστεύετε ότι μόνο μέσω της διείσδυσης θα έρθει σε οργασμό

Για το 80% των γυναικών, δεν αρκεί μόνο η διείσδυση για να έρθουν σε οργασμό. Γιατί όχι; Επειδή οι περισσότερες στάσεις του σεξ δεν τονώνουν άμεσα την κλειτορίδα.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να την ευχαριστήσετε. Ένας από αυτούς είναι το στοματικό σεξ ή η στάση με την γυναίκα από πάνω. Αφιερώστε επίσης χρόνο στα προκαταρκτικά.

Πηγή: baby.gr , κείμενο: Αθανασιάδου Βιολέττα

You may also like