Το NETFLIX δημιουργεί σειρές κινουμένων σχεδίων από τον κόσμο του Roald Dahl

Ο Γουίλι Γουόνκα και οι Ούμπα Λούμπα συναντούν τον Μεγάλο Φιλικό Γίγαντα, την Ματίλντα, τους Βλακέντιους και μια σειρά από εμβληματικούς ήρωες οι οποίοι βρήκαν το καινούργιο τους σπίτι στο Netflix! Το Netflix και η εταιρεία Road Dahl Story Company, ανακοίνωσαν προ ημερών την συνεργασία τους, ανακοινώνοντας τη δημιουργία  νέων πρωτότυπων σειρών κινουμένων σχεδίων, βασισμένες στα βραβευμένα βιβλία του συγγραφέα Roald Dahl, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, η Ματίλντα, ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας,  οι Βλακέντιοι και πολλοί άλλοι αγαπημένοι τίτλοι.

Οι ιστορίες του Roald Dahl έχουν εμπνεύσει βραβευμένες ταινίες μεγάλου μήκους και θεατρικές παραγωγές. Τώρα όμως, για πρώτη φορά, το Netflix συγκεντρώνει τις κορυφαίες δημιουργικές και συγγραφικές ομάδες για να μεταφέρει τις μοναδικές ιστορίες σε premium σειρές κινουμένων σχεδίων, οι οποίες θα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες αλλά και σε οικογένειες. Το Netflix θα παραμένει πιστό στην αφήγηση του Dahl, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει ένα ευφάνταστο σύμπαν που επεκτείνεται πέρα ​​από τις σελίδες των ίδιων των βιβλίων.
«Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε όλο τον κόσμο να βιώσουν τη μαγεία και τα θετικά μηνύματα των ιστοριών του Roald Dahl», δήλωσε η χήρα του, Felicity Dahl. «Αυτή η συνεργασία με το Netflix σηματοδοτεί μια σημαντική κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή και αποτελεί ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για την εταιρεία Roald Dahl Story Company. Είμαι σίγουρη ότι ο Roald θα ήταν ενθουσιασμένος».

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, καθώς μας δόθηκε η ευκαιρία να περιηγηθούμε στον φανταστικό κόσμο των ιστοριών του Roald Dahl, μία εξαιρετικά διασκεδαστική εμπειρία και είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ομάδα μας η Roald Dahl Story Company αλλά και η οικογένεια Dahl», σχολίασε η Melissa Cobb, Αντιπρόεδρος Παιδικού & Οικογενειακού Περιεχομένου του Netflix. «Έχουμε τη δημιουργική φιλοδοξία να μεταφέρουμε στην οθόνη τα ταξίδια των αγαπημένων  χαρακτήρων του Dahl με φρέσκια, σύγχρονη ματιά πάντα με υψηλή ποιότητα κινουμένων σχεδίων και παραγωγής».

Ανάμεσα στους τίτλους της συμφωνίας του Netflix και της εταιρείας Roald Dahl Story Company, συμπεριλαμβάνονται ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, η Ματίλντα, ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας, οι Βλακέντιοι, ο Τσάρλι και ο Μεγάλος Γυάλινος Ανελκυστήρας, το Θαυματουργό Φάρμακο, το Αγόρι, Σόλο Πορεία, ο Πελώριος Κροκόδειλος, ο Πέλης η Πάρδαλη κι Εγώ, Η υπέροχη ιστορία του Χένρι Σούγκαρ, Ο Μπίλι και οι Μίνπινς, το Μαγικό Δάχτυλο, Άνω Λεχ και τα Παλιοτέρατα.

Η παραγωγή για την πρώτη από τις σειρές κινουμένων σχεδίων θα ξεκινήσει μέσα στο 2019.

You may also like