Χριστουγεννιάτικο γαστρονομικό αφιέρωμα τον Δεκέμβριο στο FOXLife

Φέτος, ο Jamie Oliver και η Nigella Lawson επιστρέφουν με νέες, χριστουγεννιάτικες εκπομπές, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές και πεντανόστιμες συνταγές για ένα ολοκληρωμένο γιορτινό τραπέζι μέσα από το Χριστουγεννιάτικο Γαστρονομικό Αφιέρωμα στο FOXLife που ξεκινά σήμερα βράδυ στις 21.00.

«Jamie and Jimmy’s Festive Feast» Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 21.00

Ο Jamie Oliver μαζί με τον καλύτερο φίλο του Jimmy Doherty επιστρέφουν στην προβλήτα του Southend με τις οικογένειες τους, για να ετοιμάσουν συνταγές που μυρίζουν Χριστούγεννα! Όλοι μαζί υποδέχονται το διάσημο ηθοποιό και τραγουδιστή Taron Egerton, για ένα γιορτινό πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο!

«Jamie’s Easy Christmas Countdown» Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου18.30

Μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, ο Jamie Oliver προσφέρει απλόχερα συνταγές, αλλά και τα μυστικά του «όπλα» για τη σωστή προετοιμασίατης ημέρας των Χριστουγέννων! Ανακαλύπτουμε πώς να διαχειριστούμε σωστά το χρόνο ετοιμάζοντας γιορτινά, πεντανόστιμα πιάτα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, έτσι ώστε να μας μείνει χρόνος για να είμαστε με τους αγαπημένους μας.

«Nigella’s Cook, Eat, Repeat Christmas Special» Τρίτη 22 Δεκεμβρίου18.25

Η Nigella Lawson μέσα από μια ειδική χριστουγεννιάτικη εκπομπή, μας ταξιδεύει στοπιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ετοιμάζοντας γεύματα εμπνευσμένα από κοντινούς αλλά και μακρινούς προορισμούς, για να ζεστάνουμε τις χειμωνιάτικες νύχτες και να δώσουμε λάμψη στις γιορτές.


«JAMIE AND JIMMY’S FESTIVEFEAST»
Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 21.00
«JAMIE’S EASY CHRISTMAS COUNTDOWN»
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 18.30
«NIGELLA’S COOK, EAT, REPEAT CHRISTMAS SPECIAL»
Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 18.25

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Photo credits για Jamie Oliver: © JamieOliverProductionsMMXIX

Photo credits για Nigella Lawson:  © BBC MMXX

You may also like