Αδάμ Τσαρούχης : Ενας jazz τραγουδιστής με πολύ ταλέντο κι ακόμα μεγαλύτερο μέλλον!

1Δεν ξέρω αν θα τον χαρακτήριζα “αδυναμία” μου, αλλά με το που τον άκουσα στο “Θα σε πάρω να φύγουμε” εντυπωσιάστηκα. Το facebook μάς έφερε “πιο κοντά”, και όταν τον συνάντησα επιβεβαιώθηκαν όλα αυτά που πίστευα! Οκ, το ότι είναι “ταλεντάρα” δεν θα το πω εγώ, αλλά όσοι εχουν δουλέψει μαζί του, αλλά το ότι είναι ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ, αυτό το υπογράφω!

Όσοι δεν τον έχετε ακούσει ακόμα, στην παρακάτω συνέντευξη θα δείτε απόσπάσματα από εμφανίσεις του και στις 25 Ιούλιου μπορείτε να τον απολαύσετε από κοντά στον  κήπο του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας.

The K-magazine: Είχες την ευκαιρία να συμμετάσχεις στις μεγαλύτερες επιτυχίες -μιουζικαλ των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα. Θέλεις να μας πεις γι αυτα;
Αδάμ Τσαρούχης : Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε παραστάσεις που έχουν να κάνουν με την μουσική και το τραγούδι που αγαπώ . Αυτό βασικά είναι το κίνητρο μου να υπάρχω σε μία δουλεία  , αν τώρα η δουλεία είναι επιτυχημένη αυτό σίγουρα είναι  μεγάλη επιβράβευση για τους συντελεστές .Φέτος είχα την τύχη να παίρνω μέρος σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς στο  θέατρο Badminton στο «Θα σε πάρω να φύγουμε»  σε Σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και ήταν συγκινητικό  μου να  παίζω κάθε βράδι με 2,500 κόσμο . Ειδικά σε τόσο δύσκολες εποχές .

The K-magazine : Δεν ήρθαν όμως όλα αυτά τυχαία, καθώς από τότε που τελείωσες το σχολείο “κυνηγάς” αυτές τις ευκαιρίες….Ποιες είναι οι σπουδές σου;
Αδάμ Τσαρούχης : Η αλήθεια είναι ότι  προσπάθησα πολύ και ακόμα μελετάω για αυτό που αγαπάω . Το να υπηρετήσεις οποιαδήποτε μορφή τέχνης  προϋποθέτει τις ανάλογες σπουδές . Ξεκίνησα από μικρή ηλικία το Ωδείο με μαθήματα κιθάρας και θεωρητικών, στην συνεχεία  κλασσικού τραγουδιού και μαθήματα Μοντέρνου τραγουδιού . Είχα την χαρά να περάσω στην κρατική σχολή χορού  κάτι που με βοήθησε πολύ αργότερα στο θέατρο , και ήταν και αφορμή να κερδίσω μία υποτροφία για την Αμερική για να παρακολουθήσω δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους μαθήματα Musical Theatre .

https://www.youtube.com/watch?v=p4qhEnaHmyI&feature=c4-overview&list=UU5cfNAD7gcHnxquTrdLQTPg
The K-magazine : Θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου ηθοποιό ή τραγουδιστή;
Αδάμ Τσαρούχης : Τραγουδιστή . Η σπουδές μου είναι πάνω σε αυτό και στην μουσική . Έχω παρακολουθήσει κάποια μαθήματα υποκριτικής  άλλα αυτό δεν μπορεί να με ονομάσει ηθοποιό . Η συμμέτοχη μου στις παραστάσεις που έχω πάρει μέρος είναι στο ρόλο του τραγουδιστή και όχι του ηθοποιού . Έτσι και αλλιώς δεν θα με ενδιέφερε ένας ρόλος η ένα έργο πρόζας . Δεν είναι αυτό που έχω σπουδάσει και δεν θα ένιωθα ασφάλεια να το κάνω .

adam tsarouhis k-mag7 liveThe K-magazine : Τον Ιούνιο συνεργάστηκες με την Μαντώ στην “Αρχιτεκτονική”, πώς ήταν ως εμπειρία;
Αδάμ Τσαρούχης : Ήταν πολύ όμορφη συνεργασία , όταν δουλεύεις με ταλαντούχους ανθρώπους έχεις να μάθεις πολλά πράγματα . Η Μαντώ είναι αναμφισβήτητα μια σπουδαία φωνή και μουσικός .  Επίσης  ένας πολύ γλυκός άνθρωπος .

The K-magazine : Φαντάζομαι ότι τόσα χρόνια στο χρόνο του θεάματος έχεις κάνει και κάποιες φιλίες… Τι υπερισχύει… η άμιλλα ή ο ανταγωνισμός;
Αδάμ Τσαρούχης : Μου αρέσει να έχω καλούς φίλους από τον χώρο μου. Να μπορώ να μιλήσω για την μουσική που αγαπώ με αυτούς. Έχω κάνει φίλους μέσα από την δουλειά μου και νιώθω τυχερός για αυτό, φιλίες που μετρούν και δέκα χρόνια και έχουν ουσιαστική βάση. Δεν πιστεύω στον ανταγωνισμό, είναι κάτι που δεν υπάρχει σαν στοιχείο  στον χαρακτήρα μου. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και νομίζω ότι υπάρχει αρκετός χώρος για όλο τον κόσμο .

The K-magazine : Ποιοί καλλιτέχνες σε έχουν εντυπωσιάσει με το ταλέντο τους;
Αδάμ Τσαρούχης : Υπάρχουν πάρα πολύ καλλιτέχνες που με έχουν  επηρεάσει καλλιτεχνικά . Με εντυπωσιάσει  πολύ εκτός από το ταλέντο ενός καλλιτέχνη η ψύχη που έχει πάνω στην σκηνή . Ο Stevie wonder . Whitney Houston, Ella Fitzgerald , Donny Hathaway,  Joss Stone , Ray Charles , Frank Sinatra , Michael Buble  Etc . Υπάρχουν και σπουδαίοι Έλληνες δημιουργοί και Ερμηνευτές .

–   The K-magazine: Εχεις συγκεκριμένη μουσική που ακούς; Ή είσαι ανοιχτός σε διάφορα μουσικά ακούσματα;
Αδάμ Τσαρούχης : Μου αρέσει πολύ να ακούω μουσική . Τα είδη μουσικής που ακούω είναι κυρίως jazz και soul μουσική . Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ανοιχτός σε πολλά μουσικά είδη . Σίγουρα ενημερώνομε με το τι κυκλοφορεί αλλά λίγα είδη μουσικής έχουν θέση στην καρδιά μου.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ELph5g0g93U

The K-magazine : Τι είναι αυτό που θα σε ωθούσε στο να κάνεις την μεγάλη ανατροπή στην καριέρα σου;
Αδάμ Τσαρούχης : Είμαι άνθρωπος που ακολουθώ πολύ το ένστικτο μου αν το ένστικτο μου έλεγε να κάνω αυτή την ανατροπή θα την έκανα  και για τις δύο περιπτώσεις  . Γενικά μου αρέσει να έχω ασφάλεια και να μελετώ την κάθε μου κίνηση και να μην παίρνω μεγάλο ρίσκο σχετικά με την ζωή μου

The K-magazine : Ισχύει ότι οι καλλιτέχνες ζουν τον έρωτα τόσο “δραματικά” όπως και το πάθος τους για την τέχνη;
Αδάμ Τσαρούχης : Δεν ξέρω αυτήν την ερώτηση θα πρέπει να την απαντήσουν άλλοι για μένα (χαχα) . Γενικά νομίζω ότι μου αρέσει να αγαπώ με πάθος και με δύναμη . Είναι ωραίο να αγαπάς και να σε αγαπούν . Θεωρώ ότι είναι αυτό που έχει ανάγκη κάθε άνθρωπος . Αν και στις μέρες μας το έχουμε ξεχάσει λίγο .

–  The K-magazine: Υπάρχει κάποιο είδος μουσικής που δεν φαντάζεσαι πότε τον εαυτό σου να το “υπηρετεί”;
Αδάμ Τσαρούχης : Θα μπορούσα να τραγουδήσω κάτι που θα μιλούσε στην καρδιά η κάτι που μουσικά θα μου ταίριαζε στην φωνή η στα ακούσματα μου .  Θα μου ήταν αδύνατον να “υπηρετήσω”  κάτι που δεν θα ταίριαζε στην αισθητική μου  η μουσικά δεν θα είχε κάτι να μου πει .

1005557_10201212277127047_432856731_nThe K-magazine : Ποιά είναι τα επόμενα σχέδιά σου;
Αδάμ Τσαρούχης : Είναι μία εμφάνιση στο νομισματικό μουσείο ένα υπέροχο μέρος.  Με jazz διάθεση τόσο από την ξένη και ελληνική σκηνή  . Καθώς και κάποιες εμφανίσεις σε όλοι την Ελλάδα . Από τον Οκτώβριο θα υπάρξη η επανάληψη του «Θα σε πάρω να φύγουμε» στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης . Και είμαι σε στάδιο που ψάχνω υλικό για τον πρώτο μου προσωπικό δίσκο.

Ο Αδάμ Τσαρούχης θα τραγουδήσει μεγάλες jazz & soul επιτυχίες στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας,την Πέμπτη 25 του Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ
…. και με είσοδο ελεύθερη
Πανεπιστημίου 12,Αθήνα
Tηλ. για κρατησεις 210-3610067

Απολαύστε τον για 12 λεπτά… Αξίζει τον χρόνο σας!

Πηγή video: Youtube

You may also like