Βγείτε έξω και…χάστε κιλά! , από τον Μάνο Βροντζάκη

17 μαρτιουΚαλησπέρα σας! Καλή-ανοιξιάτικη-εβδομάδα να έχουμε. Soleil noir rayonnant
Ευτυχώς ο καιρός ανοίγει σιγά-σιγά και μαζί με αυτόν και η διάθεσή μας. Γιατί ποιός/ποιά είναι αυτός που δεν του αρέσει ο ήλιος και ο ωραίος καιρός, χωρίς τη μιζέρια των συννέφων κλπ;.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν σήμερα θέλω να σας προτρέψω να βγείτε έξω από τα σπίτια σας και τα γραφεία σας και να πάρετε τον φίλο ή την φίλη σας και να πάτε στο πλησιέστερο πάρκο/στάδιο/πλατεία να τρέξετεCoureurCoureurCoureur
Με τόσο ωραίο καιρό σας πάει καρδιά να μείνετε μέσα;

Αν πάλι, δεν μπορεί να σας ακολουθήσει κανένας, μπορείτε και μόνοι σας ακόμα καλύτερα με την μουσική να σας κρατάει συντροφιά. Τολμήστε το.
Έτσι θα πετύχετε και να κρατηθείτε σε φόρμα, και να ξεδώσετε από το καθημερινό άγχος αλλά και να ενισχύσετε την προσπάθεια της απώλειας κιλών που πολλοί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς μου λέτε πως προσπαθείτε, καθώς το καλοκαίρι είναι “δυο βήματα”. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο.
Μία άλλη καλή εναλλακτική λύση και επίσης αποτελεσματική είναι να βγείτε στους δρόμους και αρχίσετε την ποδηλασία. Έχετε σκεφτεί πως κάνοντας 30′-40′ ημερησίως καίτε και αρκετές θερμίδες,και γυμνάζετε πολύ καλά όλη την περιοχή των ποδιών(μέχρι και την γάμπα) αλλά και την περιοχή του κορμού σας.; (ΥΓ: όποιος το έχει σκεφτεί πριν το διαβάσει εδώ να μου στείλει mail στο [email protected])

Ακόμη θα σας πρότεινα να μην χρησιμοποιείτε για την παραμικρή μετακίνηση σας το αυτοκίνητο. Προτιμήστε να πάτε όπου μπορείτε με τα πόδια σας, κάνοντας ένα γρήγορο βάδιν, παρά να σκεφτείτε αμέσως την πιο ακούραστη για εσάς αλλά και ασύμφορη λύση,το αυτοκίνητο. Κερδισμένοι θα βγείτε περπατώντας, και χαμένοι οδηγώντας. (γέλια)
Να είστε εφοδιασμένοι πάντα με ένα μπουκάλι νερό πόσο μάλλον όταν ξεκινήσουμ οι πιο ζεστές ημέρες, για να ενυδατώνεστε και να δροσίζεστε.

Ακολουθήστε το και δεν θα χάσετε. Α! Μάλλον θα χάσετε… Ορισμένα κιλά!!!

+ follow me on Facebook,  Twitter & instagram : @manosvrontzakis
Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Βροντζάκη, πατήστε εδώ

Σχετικά άρθρα:

Υγιεινά σνακ πριν & μετά τη γυμναστική, από τον Μάνο Βροντζάκη
Ασκησιολόγιο express σε pocket size!!!, από τον Μάνο Βροντζάκη
4 Έξυπνοι τρόποι για να αποκτήσετε λεπτά χέρια, από τον Μάνο Βροντζάκη
Συχνά λάθη στο γυμναστήριο!!! Τι να προσέξετε…, από τον Μάνο Βροντζάκη
Εύκολο Streching για χαλάρωση μετά τη δουλειά, από τον Μάνο Βροντζάκη

 

You may also like