Γνωρίζοντας την Audrey Hepburn… μέσω της Rooney Mara

Βιογραφικό το νέο project της ηθοποιού, με υψηλών προδιαγραφών απαιτήσεις!

Γνωρίζουμε καλά πως η Rooney Mara είναι από τις ηθοποιούς που διαλέγει πολύ προσεκτικά τις παραγωγές όπου θα συμμετάσχει. Απόδειξη γι’ αυτό το βιογραφικό της! Αυτό όμως που ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη των προσδοκιών μας είναι η είδηση πως η ηθοποιός θα υποδυθεί το πιο γλυκό “ιερό τέρας” της μεγάλης οθόνης! Και φυσικά μιλάμε για την Audrey Hepburn.

               Η Rooney Mara έχει ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στη βιογραφική ταινία για λογαριασμό της τηλεοπτικής πλατφόρμας της Apple. Ο Michael Mitnick (“The Current War”, 2017) είναι στο σενάριο. …Και σκηνοθετεί ο Luca Guadagnino (“Call Me By Your Name”, 2017).

               Αν κι ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς θα αφηγηθεί η ταινία, σίγουρα υπάρχει πολύ υλικό να αντληθεί από τους δημιουργούς. Άλλωστε η Audrey Hepburn, εκτός του ότι στη σαρανταετή καριέρα της μας χάρισε υπέροχες ερμηνείες όπως στο “Breakfast At Tiffany’s”, “My Fair Lady” και “Sabrina” κι ένα επιβλητικό EGOT status (καθώς βραβεύθηκε με τα βραβεία Emmy, Grammy, Oscarκαι Tony) είχε να επιδείξει κι ανθρωπιστικό έργο στο πλευρό της UNICEF.

               Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως προσωπικά περιμένω από τη Rooney Mara να δικαιώσει την αγαπημένη μου Audrey μέσα από την ταινία! Για την ώρα η ηθοποιός συμμετέχει στην ταινία “Nightmare Alley” του Guillermo del Toroπου καταφθάνει σύντομα και στις ελληνικές αίθουσες.

               Πηγή: Empire

Featured image: see.news

You may also like