Είναι η γυμναστική υποκατάστατο του sex;, από το Μάνο Βροντζάκη

ΜΑΙΟΣΚαλή εβδομάδα φίλοι μου, ελπίζω να είχατε ένα ξεκούραστο και όμορφο σαββατοκύριακο.

Ακόμα ελπίζω να εφαρμόσατε τα προηγούμενα tips και να είστε στη διαδικασία να χάνετε τα περιττά κιλά του Πάσχα.
Το σημερινό θέμα έχει να κάνει με το ΑΝ η γυμναστική αντικαθιστά το σεξ και ΠΩΣ γίνεται αυτό;!
Πολύς κόσμος πλέον λόγω του φορτωμένου ωραρίου δουλειάς του και της πίεσης που νιώθει σε ευρύτερο επίπεδο, είναι επακόλουθο να μην έχει όρεξη να κάνει σεξ. Κάτι -που παρεπιπτόντως- βοηθά την ψυχολογία αλλά και το σώμα του κάθε ανθρώπου. Έτσι λοιπόν δεν έχει ούτε ανεβασμένη διάθεση αλλά και παραμένει σε μια πιο flat κατάσταση.
Η γυμναστική και η άσκηση του σώματος όμως έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το θέμα κυρίες  και κύριοι. Γι αυτό γραφτείτε όλοι στα γυμναστήρια και βάλτε την άσκηση στη ζωή σας!!!

Το να γυμναζόμαστε με οποιαδήποτε μορφής άσκησης έχει σίγουρα καλά αποτελέσματα. Βελτιώνουμε τη φυσική μας κατάσταση, αδυνατίζουμε, σφίγγουμε το σώμα μας, αλλά και το πιο σημαντικό απ´όλα- για εμένα- είναι πως όταν τελειώσουμε το πρόγραμμά μας νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια,  αναζωογονημένοι και γεμάτοι δύναμη. Η διάθεσή μας μπορεί να  αλλάξει προς το καλύτερο, ακόμα και 180 μοίρες. Αυτό γιατί;

Γιατί η γυμναστική και η ενεργοποίηση του σώματός μας, ενεργοποιεί κάποιες μορφίνες μέσα στον οργανισμό μας που συμβάλλουν στην καλή και θετική ενέργεια ΑΛΛΑ και ξεδίνουμε όλο το στρες, όλη την αρνητική ενέργεια που μπορεί κάποιες φορές να κουβαλάμε και σαφώς τις τοξίνες μέσω του ιδρώτα που διοχοτεύεται από τις ασκήσεις….

Συνεπώς αν για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνετε σεξ, ρίξτε το στη γυμναστική 3 έως 4 φορές την εβδομάδα και θα είναι σαν να κάνετε.

Κάπου πρέπει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας και τον δυναμισμό σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να μου στείλετε mail [email protected]
+ follow Instagram & Twitter: manosvrontzakis

Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Βροντζάκη, πατήστε εδώ

You may also like