Ζητείται γαμπρός χωρίς Ε9 με σκοπό το γάμο!

Πάει ο καιρός που αναζητούσατε τον “πρίγκιπα του παραμυθιού” να έρθει πάνω στο άσπρο άλογο και να σας ζητήσει να τον παντρευτείτε. Διότι άλλαξαν οι εποχές και τώρα πια τα άλογα και τα παλάτια κοστίζουν και φορολογούνται.
Κι εκεί που όλοι ευχόμασταν να γίνουμε ευκατάστατοι τώρα πια είναι ντροπή να δηλώνεις ότι «τα ‘χεις», γιατί γύρισε η ρόδα και όλοι σε λυπούνται… για τους φόρους που έχεις να πληρώσεις!

“Ζητείται πλέον γαμπρός χωρίς Ε9 με σοβαρό σκοπό” ! Αυτή είναι η νέα αγγελία γνωριμιών, διότι οι εποχές άλλαξαν και ο κόσμος γύρισε ανάποδα. Πάει πια ο καιρός που οι γαμπροί ζητούσαν προίκα και τώρα όστις άφραγκος είναι ταυτόχρονα και τυχερός, δεν έχει έγνοιες. Άσε που άλλαξε και η παραδοσιακή τιμωρία των γονιών. Η αποκλήρωση έγινε πλέον επιβράβευση, και το άλλοτε «αν δε φας το φαγητό σου δε θα σου πάρω παιχνίδι» αντικαταστάθηκε απ’ το «φάε, γιατί θα σου γράψω κι άλλο ακίνητο!» Φόβος και τρόμος σου λέει το νέο φορολογικό!

Πάντως δεν ανησυχώ! Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος εγώ γενικότερα. Απλοποιήθηκε και η γραφειοκρατία του γάμου. Πλέον αρκεί μια βεβαίωση ότι δεν έχεις Ε9, ότι δε «βαραίνει» τίποτα το όνομά σου, ότι δε σε αγγίζουν χαράτσια, ΦΑΠ και ΤΑΠ και έτσι γίνεσαι νύφη/ γαμπρός περιζήτητος!

Έχει ο καιρός γυρίσματα δε νομίζετε;

You may also like