Η νέα ταινία του Jordan Peele θα μας κάνει να πούμε “Nope”!

Μας συστήθηκε με το καθηλωτικό “Get Out!”, μας ξάφνιασε με το “Us” και όντας ο νέος αφηγητής/παρουσιαστής της “Ζώνης του Λυκόφωτος” είναι άξιος συνεχιστής του έργου του Rod Serling. Το όνομα του Jordan Peele είναι πια άρρηκτα συνδεδεμένο με τον τρόμο όσο ήταν κι ο (επίσης αγαπημένος όλων) Alfred Hitchcock. Έτσι η επιστροφή του ηθοποιού και σκηνοθέτη στις σκοτεινές αίθουσες είναι αν μην τι άλλο ευπρόσδεκτη.

               Όσοι ασχολείστε με τα memes γνωρίζετε καλά εκεί το επιβλητικό “NOPE!” που συνοδεύει τρομάρες που κανείς μας δε θα ήθελε να συναντήσει. Όπως για παράδειγμα μία τεράστια αράχνη στο σπίτι – HUGE “NOPE!”, παρεμπιπτόντως! Και βέβαια το ίδιο λέμε όταν σε μία ταινία τρόμου ένας εκ των χαρακτήρων οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στο χαμό του κι εμείς του λέμε “Nope, μην το κάνεις, βρε μπούφο!”.

Τι να περιμένουμε, λοιπόν, όταν η νέα ταινία του Peele φέρει ακριβώς αυτόν τον τίτλο;

Βεβαίως, όπως και με τα προηγούμενα projects του Peele, τόσο η πλοκή όσο και η θεματολογία καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου. Ωστόσο η φωτογραφία που ο Peele ανήρτησε προ ημερών στο Twitter με την ουρά ενός χαρταετού να προεξέχει πάνω από ένα καθ’ όλα ύποπτο σύννεφο πάνω από μία μικρή πόλη… Μας προμηνύει πως, όπως και με τις δύο πρώτες του ταινίες, ο συμβολισμός θα είναι ο πρωταγωνιστής.

The cast?

Και μια που είπαμε για πρωταγωνιστές, γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως ο Daniel Kaluuya θα συνεργαστεί ξανά με τον Peele, ενώ επίσης στη νέα αυτή περιπέτεια θα συμμετέχουν η Keke Palmer του “ScreamQueens” αλλά και ο υποψήφιος για Oscar Steven Yeun του “The Walking Dead”.

Η ταινία “Nope” αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες τον Ιούλιο του 2022. Ελπίζουμε μέχρι τότε ο Peele να μας έχει δώσει μερικά ακόμη στοιχεία για ο τι θα περιμένουμε. Και βεβαίως να μπορούμε ξανά να απολαύσουμε την εμπειρία του σινεμά όπως παλιά. Βγάζοντας κραυγούλες τρόμου χωρίς να τις πνίγει η μάσκα!

Πηγή: Empire

You may also like