Η ταινία “Kingsman: The Golden Circle” εμπνέει το Hard Rock Cafe για το νέο Poppy Burger

Αυτό το φθινόπωρο, οι επισκέπτες μπορούν να ικανοποιήσουν την πείνα τους στο Hard Rock Cafe Athens βυθίζοντας τα δόντια τους σε ένα λαχταριστό burger, εμπνευσμένο από το blockbuster, Kingsman: The Golden Circle, που προσφέρεται σε συνεργασία με την MARV Films & την Twentieth Century Fox!

Με αφορμή τον εορτασμό της κυκλοφορίας της ταινίας, το Hard Rock Cafe προσφέρει το νέο Poppy Burger σε επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017. Το Poppy Burger είναι μια επικίνδυνα νόστιμη εκδοχή του «μπιφτεκιού φτιαγμένου από ανθρώπινο κρέας», που ετοίμασε η «κακιά» της ταινίας, Poppy, την οποία ενσαρκώνει η Julianne Moore!

«Ως βαφτισιμιός του συν-ιδρυτή του Hard Rock Cafe, Peter Morton, σίγουρα μπορείς να πεις ότι ήμουν πάντα μεγάλος fan του Hard Rock. Η πρώτη δουλειά μου ήταν οδηγός λεωφορείου στο Hard Rock Cafe και είναι ένα brand που θα αγαπώ πάντα για τις ξεχωριστές αναμνήσεις που μου χάρισε. Αισθάνομαι προνομιούχος που αυτοί οι άνθρωποι είναι τώρα οι συνεργάτες μου».  Matthew Vaughn, Film Director και Producer των ταινιών Kingsman.

Ενώ είναι αμαρτωλά απολαυστικό, σε καμία περίπτωση αυτό το μπιφτέκι δεν φτιάχνεται από τα αγαπημένα συστατικά της σατανικής Poppy! Η νέα limited-time προσθήκη του καταλόγου έχει ως βασικό συστατικό μισό κιλό ζουμερό μπιφτέκι, καρυκευμένο με BBQ spices, γεμάτο με χοιρινό πουλντ μαριναρισμένο σε ουίσκι μπέρμπον και ολοκληρώνεται με λιωμένο τυρί τσένταρ! Όλα σερβίρονται σε ένα φρυγανισμένο ψωμάκι, βουτυρωμένο με garlicaioli και Golden Circles (onion rings) στο πλάι. Αυτό το burger είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τόσο τους κριτικούς φαγητού όσο και τους κριτικούς κινηματογράφου!

#HRCAthens #ThisIsHardRock

Για να μάθετε όλα τα νέα του Hard Rock Cafe Athens, μείνετε συντονισμένοι:

https://www.facebook.com/hrcathens/about/
https://twitter.com/hardrockathens
https://www.instagram.com/hrcathens/

Hard Rock Cafe Αθήνα (Αδριανού 52 -Μοναστηράκι / 210 3245170)

You may also like