Η Catherine Zeta – Jones είναι η Morticia Addams

Έχουμε μεγαλώσει με τη spooky οικογένεια με την κάπως μακάβρια νοοτροπία κι έχουμε απολαύσει κάθε της μεταφορά στη μεγάλη οθόνη. Αυτή τη φορά η οικογένεια Addams θα λάβει το “Tim Burton treatment” για την επερχομένη σειρά του Netflix . Ο τίτλος της; “Wednesday”.

               Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Wednesday Addams (Jenna Ortega) είναι πλέον φοιτήτρια της Ακαδημίας Nevermore. Προσπαθεί να αναπτύξει τις ψυχικές της ικανότητες. Την ίδια στιγμή, εξερευνά μία μυστηριώδη έξαρση φόνων στην πόλη αλλά κι το υπερφυσικό μυστικό που ταλαιπώρησε πριν 25 χρόνια τους γονείς της, Gomez και Morticia. Και βέβαια, ως νέο κορίτσι, πρέπει να κληθεί να αντιμετωπίσει και το ζήτημα “ανθρώπινες σχέσεις”, με το οποίο η οικογένεια Addams πάντα είχε ένα θεματάκι…

               Κι επειδή το ζευγάρι Gomez–Morticia ήταν πάντα δημοφιλές στο κινηματογραφικό σύμπαν (παρά τις ιδιοσυγκρασίες τους!) ο Luis Guzmán θα υποδυθεί τον ρομαντικό Gomez, ενώ η Catherine Zeta–Jones θα μεταμορφωθεί στη goth γητεύτρα Morticia.

               Για την παραγωγή του Netflix, ο εκκεντρικός Burton ενώνει δυνάμεις με τους παραγωγούς του “Smallville” Al Goughκαι Miles Millar. Εμείς δηλώνουμε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι κι ανυπόμονοι για το τι μας επιφυλάσσει ο Tim Burton!

               Πηγή: Deadline

Featured image : (Getty/Shutterstock)

You may also like