Καιρός για διακοπές!

Το περιμέναμε καιρό.. κι επιτέλους ήρθε η στιγμή να μαζέψουμε τα μπογαλάκια μας και να φύγουμε. Δεν χρειάζεται να είναι κάπου εξωτικά, αλλά να είναι μακριά από την ρουτίνα και την καθημερινότητα!

Προσωπικά, δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε καλύτερη στιγμή. Αλλάζοντας όχι απλά σελίδα, αλλά κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για ανασυγκρότηση δυνάμεων και να ξαναβρώ την χαμένη μου ενέργεια. Καθώς ζώντας σε μία παράξενη ατμόσφαιρα τους τελευταίους μήνες, αισθάνομαι την ανάγκη περισσότερο από ποτέ… να ξεφύγω.

Βγήκε μία κούραση που δεν μου επέτρεπε να εργαστώ στους ρυθμούς που ήθελα, να είμαι όσο παραγωγική και συνεπής θα ήθελα και θα έπρεπε να είμαι… Σας χρωστώ κείμενα από τα ταξίδια μου στις Σπέτσες, όπου έζησα για πρώτη φορά την εμπειρία της Spetses Classic Regatta ( με την παρέα άφθονης Moet & Chandon και Grey Goose), αλλά στην πανέμορφη Πάρο, στος Summer Senses Luxury Resort, όπου ζήσαμε 3 μαγευτικές μέρες (η κεντρική φωτογραφία είναι από την παραμονή μας στο υπέροχο αυτό ξενοδοχείο).

Αλλά φεύγοντας σήμερα με τον μικρό κι αγαπημένους μου ανθρώπους στη Νάξο, θα έχω την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να έρθω σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπώ κι εκτιμώ και να ανασυνταχτώ ουσιαστικά. Θα γιορτάσουμε τα 9α γενέθλια του Παύλου, θα κάνουμε μπάνια, ίσως κάποιες εκδρομές, θα διαβάσω επιτέλους τα βιβλία που ανυπομονώ να το κάνω από τον χειμώνα και κυρίως θα απολαύσω την θάλασσα του Αγιου Προκόπη.

Γι αυτό θα είμαι σύντομη αυτή τη φορά… δεν θα κάνω απολογισμό σήμερα. Θα τον σκεφτώ καλύτερα και θα προσπαθήσω παράλληλα να βάλω στόχους και για τον υπόλοιπο χρόνο, την επόμενη σαιζόν.

Ελπίζω να κερδίσω περισσότερους συμμάχους στα projects μου, προσωπικά κι επαγγελματικά. Και να γνωρίσω ενδιαφέροντες ανθρώπους … που θα μου διευρύνουν τους ορίζοντες. Ίσως που θα με κάνουν να «ωριμάσω» σε κάποιους τομείς, αλλά με ωραίο τρόπο. Όχι με τον δύσκολο και τον απότομο. Αλλά με σεβασμό κι ευγένεια προς τις ιδιαιτερότητες μου ως προσωπικότητα (ως μάνα και ως γυναίκα).

Μία συμβουλή: να εκτιμάτε σωστά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας. Και να ζείτε τις στιγμές του τώρα με όμορφους ανθρώπους. Απομακρύνετε εγκαίρως τους τοξικούς ανθρώπους που «ρουφούν» την ενέργεια σας και σας μετατρέπουν σε θηράματα και τροφοδοτούν τις όποιες ανασφάλειες ή αδυναμίες σας.  Προσπαθήστε να δείτε τι μπορεί να κρύβουν αυτοί και φέρονται με αυτόν τον τρόπο, ή ακόμα καλύτερα: απομακρυνθείτε εγκαίρως!

Καλές διακοπές.. θα χαλαρώσουμε κι εμείς λίγο τους ρυθμούς μας κι επανερχόμαστε δυναμικά προς τα τέλη του μήνα!

Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε (κι αφήστε τους άλλους να ανησυχούν!)

Σας φιλώ,

Κ.

You may also like