Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κυπριακή κουζίνα στο Βυζαντινό;

image003Η σχέση μου με το “Βυζαντινό” ξεκινά από τα παιδικά μου χρόνια, όταν πηγαίναμε οικογενειακώς μετά το θέατρο για να φάμε την κλασσική κρεμμυδόσουπα, που παρόμοια μόνο στο Παρίσι έχω φάει, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα που πάλι οικογενειακώς (με άλλη σύνθεση) το επισκεπτόμαστε για να τα κυριακάτικα brunch!

Αυτή τη φορά όμως θα σας γράψω για κάτι διαφορετικό, καθώς την εβδομάδα που έρχεται (16-25 Οκτωβρίου) ξεκινά ένα αφιέρωμα στην Κυπριακή κουζίνα. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ταξιδέψετε μέχρι τη Μεγαλόνησο για να απολαύσετε τις νοστιμιές της….

Μετά την Κρητική, την Πελοποννησιακή, την Πολίτικη και την Κυκλαδίτικη κουζίνα, το αγαπημένο εστιατόριο του Hilton Αθηνών συνεχίζει την περιπλάνηση στις παραδοσιακές γεύσεις με άρωμα Ελλάδας κάνοντας μια στάση στο νησί της Αφροδίτης. Βαζάνια γιαχνί, λουβιά με λάχανα, πατάτες αντιναχτές, πιλάφι με ποσυρτή, ραβιόλες με χαλούμι, μουτζέντρα, ταλατούρι, φλαούνες, αρκατένα, ταβά λευκαρίτικο, αφέλια, κούπες, σεφταλιές και άλλα πολλά παραδοσιακά εδέσματα θα είναι στη διάθεση του ουρανίσκου σας.

image005 Ο executive chef του Hilton Αθηνών, Κώστας Αθανασίου , σε συνεργασία με τον συνάδελφό του από το Hilton Κύπρου, Στέλιο Στυλιανού, θα ετοιμάσουν πάνω από 50 διαφορετικά πιάτα, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά, προκειμένου να σας μυήσουν σε παραδοσιακές γεύσεις από τη Μεγαλόνησο. Φυσικά, δεν θα λείψουν και τα γλυκά που είναι ιδιαίτερα σε γεύση: δάκτυλα κυριών, σουτζούκος, κυπριακός χαλβάς, αναρότουρτα, πίτα της Σάτζιης, πουρέκια με αναρή, μαχαλεπί κ.α.

Η τιμή του μπουφέ είναι €38. Όσο για το πάρκινγκ, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε, μια που οι πελάτες του Βυζαντινού δικαιούνται μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο για κάθε κατανάλωση αξίας €40. Το Βυζαντινό διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281400.

You may also like