Οι πιο ακριβές στολές για τα Καρναβάλια!

Τελευταία ευκαιρία αυτό το σαββατοκύριακο για να ντυθείτε μασκαράδες! Αλλά ακόμα κι αν δεν σας ενθουσιάζει αυτη η διαδικασία, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές στολές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αν είστε λάτρεις των σούπερ-ηρώων, υπάρχουν πολλές επιλογές, αν διαθέτετε τα χρήματα!

 

The Vampire Stalkaraund – $1,999.99

Η στολή από μόνη της είναι περίπου 2μέτρα και 4ο εκατοστά, αλλά όποιος τη φορέσει θα μπορεί να κινείται άνετα μέσα της, ανεξάρτητα από το δικό του ύψος και  υπάρχει η δυνατότητα να ελέγχει τις κινήσεις του “βρυκόλακα”

Σίγουρα είναι τρομακτική ως στολή και σίγουυρα θα σας προσέξουν στο πάρτυ!

The Vampire Stalkaraund

Δύο διάσημοι Σουπερ- Ήρωες: Batman and Superman – $999.99

Two Famous Superheroes Batman and SupermanSuperman Collector's Edition

Δεν υπάρχει πάρτυ χωρίς τουλάχιστον έναν Batman  ή  Superman! Απλώς με αυτά τα κοστούμια θα είστε και οι πιο πολύτιμοι…

Elvis -Συλλεκτική έκδοση – $999.99

Elvis Collector Edition

Αυτή ειναι μία στολή που αξίζει τα λεφτά της! όχι μόνο γιατί είναι καλοφτιαγμένη, αλλά επειδή εκπροσωπεί τον Βασιλιά του Rock and Roll. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να νιώσετε και να φερθείτε σαν σταρ!

Star Wars Supreme Edition Boba Fett – $899.99

Star Wars Supreme Edition Boba Fett

Αυτή η στολή δεν ειναι τυχαία τόσο ακριβή… Συνοδεύεται από μία σειρά από όπλα , γάντια, κάπα, τόξο κλπ κλπ και είναι φυσικά συλλεκτική έκδοση!

Οι 300 της Σπάρτης- Συλλεκτική έκδοση – $799.99

300 Spartan Collector Edition

Μπορεί στην καθημερινότητά σας να μην θυμίζετε σε τίποτα έναν από τους 300 του Λεωνίδα ή τον Τζέραλντ Μπατλερ, αλλά τα Καρναβάλια, κανείς δεν σας εμποδίζει!  Μετά από μερικά ποτά, ο κόσμος μπορεί να πιστέψει ότι πρόκειται για τα αυθεντικά σας μπράτσα και να σας λατρέψει….

Darth Vader Συλλεκτική έκδοση – $794

Darth Vader Collector's Edition

Αυτό το κοστούμι δεν επιλέχτηκε τυχαία… Υπάρχουν πολλοί γυρω μας που θα ήθελαν να κυκλοφορουν καθημερινά με αυτή τη στολή!!!  Η συγκεκριμένη φτιάχτηκε από το ίδιο υλικό της πρωτότυπης του  1977. Έχει ό,τι χρειάζεστε : την κάπα, το σπαθί, τη μάσκα, τις μπότες! Θα τους εντυπωσιάσετε!!!!

 

Batwoman – $399.99

Batwoman

Και για τις γυναίκες υπάρχει η ιδανική επιλογή, αν δεν θέλετε να ντυθείτε ως άλλη Ωντρεϊ Χέμπορν στο Breakfast at Tifanny’s.

 

Φυσικά δεν είναι πλήρης η λίστα. Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις στο διαδίκτυο…. Κι ένα μυστικό: Μπορείτε να ανοίξετε την ντουλάπα σας και να ξετρυπώσετε φανταστικές λύσεις, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

 

You may also like