Ο πολυβραβευμένος, με 3 αστέρια Michelin , chef Jerome Serres @St.George Lycabettus

IMG_3613 FINALΣτη σουίτα όπου έχουν διαμείνει από την Catherine Deneuve μέχρι τον Jeremy Irons και τον Daniel Day Lewisλειτουργεί το πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο La Suite Lounge του St.George Lycabettus με την πιο συναρπαστική θέα της Αθήνας.Φέτος, το μενού του υπογράφει ο πολυβραβευμένος , με 3 αστέρια Michelin , chef Jerome Serres σε συνεργασία με τον head chef του ξενοδοχείου Βασίλη Μήλιου!

Ο Jeromes Serres  μας ταξιδεύει με μία μεσογειακή αρωματική κουζίνα, με τοπικά ελληνικά υλικά αλλά και γαλλικές επιρροές σε μία loungeατμόσφαιρα.

H άφιξη του Jerome γίνεται και με αφορμή των 40 χρόνων λειτουργίας του ξενοδοχείου St.GeorgeLycabettus.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς 2015 θα σερβίρεται ένα μενού γνωριμίαςμε την κουζίνα που υπογράφει ο JeromeSerresμε τον Βασίλη Μήλιο τριών πιάτων επιλογής στην επετειακή τιμή των 40ε το άτομο με ένα ποτήρι σαμπάνια !

To μενού θα σερβίρεται από τις 20 Νοεμβρίου,από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ στο La Suite Lounge στον τελευταίο όροφο του St.George Lycabettus, με την  πανοραμική θέα της πόλης, της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

IMG_4026-Edit

FestiveTips:

Το La Suite Lounge είναι ανοιχτό από το μεσημέρι, ιδανικό και για business lunch με μενού 40με πότηρι κρασί τα 2 άτομα μέχρι τέλος του 2015.

Happy Hour κάθε μέρα 18:00 – 20:00

Sunday Family Brunch κάθε Κυριακή 12:00 – 16:00

You may also like