Ο Gordon Ramsay αποκαλύπτει το μοναδικό μέρος που δεν πρέπει να τρώμε

 

Ο Gordon Ramsay είναι Βρετανός celebrity chef, ιδιοκτήτης εστιατορίων αλλά και διάσημη τηλεοπτική προσωπικότητα, μέσα από εκπομπές, όπως «Hell’s Kitchen», «The FWord», «Kitchen Nightmares», «Master Chef», κ.α. Τo Gordon Ramsay Group έχει υπό τη στέγη του 33 εστιατόρια σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει πάνω από 700 υπαλλήλους μόνο στο Λονδίνο κι έχει καταφέρει να αποσπάσει 7 Αστέρια Michelin. Από το 1996 μέχρι σήμερα, έχει γράψει 25 βιβλία, ενώ παράλληλα διατηρεί μία στήλη food-and-drink στο περιοδικό «The Times» του Σαββάτου. Οπότε, είναι ένας άνθρωπος, του οποίου την άποψη πάνω στο φαγητό θα λάβουμε σίγουρα σοβαρά υπόψιν.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον chef, υπάρχει ένα μέρος που θα πρότεινε να μην επιλέγουμε για το φαγητό μας κι αυτό δεν είναι άλλο από το αεροπλάνο και τα γεύματα που προσφέρονται μέσα σε αυτό. Πού το βασίζει; Στην προσωπική του επαγγελματική εμπειρία στο χώρο.«Δούλευα για αεροπορικές εταιρείες για 10 χρόνια, οπότε ξέρω πού ήταν αυτό το φαγητό και πού πηγαίνει, και πόσο χρόνο χρειάστηκε για να μπει στο αεροπλάνο.», είπε ο Ramsay.

Ο ίδιος περιγράφει τη δική του εκδοχή για το ιδανικό αεροπορικό σνακ: «Μία ωραία ποικιλία Ιταλικών κρεάτων, ένα μικρό ποτήρι κόκκινο κρασί, μερικές φέτες μήλο ή αχλάδι με λίγο τυρί παρμεζάνα». Όχι ότι είναι και πολύ εύκολο για τον οποιοδήποτε μέσο ταξιδιώτη να βρει όλα αυτά για αεροπορικό σνακ, αλλά δεν μπορούμε να μην εκτιμήσουμε την πιο εκλεπτυσμένη του ματιά πάνω στο θέμα.

You may also like