“Πέρασε ένα χρόνος;”, από τη Λίνα Γριβογιάννη

68308_294062704027321_1886032134_nΝομίζω ότι ο φόβος κάθε δημοσιογράφου είναι ότι θα του λογοκρίνουν και ότι θα του κόψουν αυτά που γράφει. Διότι πότε δεν μπορείς να είσαι απόλυτα βέβαιος ότι το κείμενο που θα γράψεις και θα παραδώσεις θα είναι και το κείμενο που θα βγει και θα διαβάσει ο κόσμος την επόμενη μέρα. Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το θέμα, σίγουρα όλοι έχουμε ζήσει στιγμές που αυτό που διαβάζουμε δημοσιευμένο μοιάζει να μη θυμίζει και πολύ εκείνο που εμείς γράψαμε. Αλλά όπως και να έχει αυτό εδώ το κείμενο, δεν είναι διαμαρτυρίας, για την ακρίβεια θέλει να δηλώσει ακριβώς το αντίθετο.

Όταν γνώρισα την Κατερίνα και ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε συνέβη κάτι το πολύ σπάνιο, είναι από εκείνες τις φορές που γνωρίζεις έναν άνθρωπο και χωρίς να είσαι σίγουρος για το ποιος είναι και τι είναι, μέσα σου νιώθεις ότι είναι πολύ «δικός» σου. Αυτό ακριβώς μου συνέβη και την «κυρία Μαντά», η οποία δεν λογόκρινε πότε κανένα κείμενο μου, δέχεται ακόμα και την πιο τρελή μου ιδέα και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που αισθάνομαι ότι μπορώ να αποκαλώ φίλη μου.

Όχι όλα αυτά τα λόγια δεν είναι για καλόπιασμα. Γιατί στο The K-magazine έχουμε την τύχη και την χαρά να λειτουργούμε σαν ομάδα ανθρώπων που στηρίζουν ο ένας τον άλλο, και χαίρονται με τις επιτυχίες και τις χαρές των συναδέλφων τους. Είμαστε πιο πολύ μία αγαπημένη παρέα, πρώτα, και μετά οτιδήποτε άλλο.

Κάπως έτσι αυτή η, κατά βάση, γυναίκεια υπόθεση έχει καταφέρει όλα αυτά τα υπέροχα που διαβάζετε καθημερινά. Εξάλλου κάθε μία είναι τόσο διαφορετική και μοναδική που δεν θα γινόταν και αλλιώς. Αλλά να φανταστείτε μας συμβαίνουν και πολλά περίεργα, στην Αθήνα είμαστε η Αλεξάνδρα, και η Ιωάννα, αλλά εγώ και η Αντιγόνη (εκ Θεσσαλονίκης) χωρίς να έχουμε γνωριστεί ποτέ από κοντά καταφέραμε να γίνουμε φίλες, να βρούμε τόσα πολλά κοινά και να επικοινωνούμε σαν κολλητές χρόνων χάρις τη δουλειά μας. Αν δεν υπήρχε το “The K-magazine” δεν θα κατάφερνα πότε να γνωρίσω την Αντιγόνη και να έχω στη ζωή μου έναν τόσο ξεχωριστό άνθρωπο.

6aa95a75a3e704c75076db578414d9bbΓια αυτό σήμερα που κλείνουμε ένα χρόνο, το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ στο The K-magazine για την υπέροχη εμπειρία, για τις μοναδικές στιγμές χαράς για τους υπέροχους ανθρώπους που έφερε στη ζωή μου και ελπίζω όσο απολαύσαμε εμείς τον χρόνο αυτό, να τον χαρήκατε και εσείς διαβάζοντας μας! Χρόνια μας πολλά ,πολλά, και ο ένα χρόνος να γίνει δεκαετίες ολόκληρες!! Σας ευχαριστούμε όλους!!!

You may also like