Τι ετοιμάζει η Blake Lively;απο τη Λίνα Γριβογιάννη

hbz-blondes-Blake-Lively-1211-3eMp46-lgnΗ Blake Lively είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η επιτυχία συνάδει του ταλέντου! Είναι τόσο όμορφη, γλυκιά και ταλαντούχα που είναι λογικό και αναμενόμενο να συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή της! Το θετικό είναι όμως ότι και η ίδια δεν μένει σε ησυχία, αντιθέτως προσπαθεί να βελτιώνεται και να απασχολείται με τομείς πέρα από την ηθοποιία .Αυτή τη φορά , κάνει τη δική της εταιρεία!

«Είναι κάτι που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες και είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη. Το κύριο στοιχείο του είναι ότι πρόκειται για την αφήγηση αυτού που ζούμε, μιας όμορφης ζωής και του πώς μπορεί να επιτευχθεί. Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό εκεί έξω» λέει η Lively. «Έχω τόσα πολλά πάθη εκτός από την υποκριτική και πράγματα που μεγάλωσα με αυτά και τα αγαπώ,και θέλω να είμαι καλή σε αυτά που καταπιάνομαι.»

Blively2_Gucci_V_4sept12_pr_P_b_240x360Επιπλέον η Lively μας ενημερώνει ότι είχε την ευκαιρία να διευρύνει τις δραστηριότητές της από τη στιγμή που τελείωσε το Girl Gossip ακριβώς πριν από ένα χρόνο, παίρνοντας μέρος στη καμπάνια του Gucci για «Chime for change» . Μάλιστα θα συμμετέχει στην συναυλία που διοργανώνεται γι αυτό το σκοπό μέσα στο 2013, αλλά και συνεχίζοντας ως το “πρόσωπο” του αρώματος Premiere.

«Είναι τόσα πολλά που έχουν αλλάξει για μένα τον τελευταίο χρόνο ! Παντρεύτηκα , έχω τελειώσει το Gossip Girl μετά από έξι χρόνια , έκανα το πρώτο μου διάλειμμα για λίγο και έχω ασχοληθεί με αυτήν την επιχείρηση, τόσο πολύ … Η πρώτη ταινία που έκανα μετά από το Gossip Girl ,ήθελα να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχω κάνει, αλλά να δείχνει προς τα που θέλω να πάω…καθώς βρίσκομαι σε μια διαφορετική περίοδο στη ζωή μου».

Σχετικά άρθρα
Οι αγαπημένες σειρές κάθε fashionista!

Ο Ed Westwick και η Leighton Meester μιλούν αποκλειστικά (για την Ελλάδα) στη Λίνα Γριβογιάννη

EXCLUSIVE INTERVIEW: Ed Westwick& Leighton Meester one more time, after the end of “Gossip Girl”

Greetings from Tim Buckley

Γιατί γινόμαστε gossip girls;

You may also like