Τσικνοπέμπτη με άρωμα Βραζιλίας στο St.George Lycabettus

katerina047 jpgby Christopher HuangΤην Πέμπτη 7 Μαρτίου το St. George Lycabettus διοργανώνει μια ξεχωριστή ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ με Live μουσική στο La Suite Lounge.

Θα γευθούμε Παραδοσιακές γεύσεις από τη Βραζιλία Epadinhas , Palmitos και Churrasco (Παραδοσιακό barbeque)
Θα πιούμε Caipirinia (το εθνικό ποτό της Βραζιλίας) και
θα απολαύσουμε Βραζιλιάνικα τραγούδια από την Ελληνοβραζιλιάνα Κατερίνα Πολέμη με διεθνή καριέρα. (www.katerinapolemi.com)

Το μενού προσφέρεται στην ειδική τιμή 36€ κατ’ άτομο (το κρασί συμπεριλαμβάνεται)

Ποιά είναι η Κατερίνα Πολέμη….
Η Κατερίνα γεννήθηκε στο Λονδίνο από Βραζιλιάνα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Σπούδασε μουσική στο φημισμένο Berklee College of Music στις ΗΠΑ οπού έζησε 5 χρόνια. Το 2011 ηχογράφησε το πρώτο της δίσκο και από τότε κάνει συναυλίες στη Βοστόνη, Νέα Υόρκη, Βραζιλία και Ελλάδα. Πέρα από τα αναρίθμητα μικρά τζαζ μπαρ ανά τον κόσμο, έχει τραγουδήσει στο Carnegie Hall, στο Boston Symphony Hall, στο Hatch Shell of Boston και το Regatta Bar. Φέτος έκανε την πρώτη της συμμετοχή στο χώρο του θεάτρου γράφοντας την μουσική για την παράσταση “Ευρυδίκη” που παίζετε στο Θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Τέλος, το 2013 θα γράψει τη μουσική του έργου Μικρά Αγγλία σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη και σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάννη.

You may also like