Όλα όσα “μισώ” σε εσένα!, από τον Ανδρέα Βλουτή

photo1Είναι πράγματα που κάνεις,που λες,που πιστεύεις και με τρελαίνουν.
Οπότε κοριτσάρα μου,κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και ετοιμάσου να λουστείς με το κύμα αλήθειας που έρχεται κατά πάνω σου.

Θέλω να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσένα.Δυστυχώς για εσένα αυτό είναι ψέμα και δυστυχώς για εμένα όλο αυτό σε κάνει μία αντιπαθητική σκύλα που θα ήθελα να πνίξω με το καλώδιο του ασύρματου!

Για κανένα λόγο,και όταν λέμε για κανένα το εννοούμε,δεν θα σταματήσεις έναν άνδρα από το να βλέπει μπάλα.Εδώ δεν το κατάφεραν οι πρόγονοι σου,θα το καταφέρεις εσύ;Πήγαινε ρώτα την μητέρα σου,την γιαγιά σου ή και την προγιαγιά σου,εν ανάγκη πήγαινε σε κανένα μέντιουμ να σου καλέσει κάποιο πνεύμα που ζούσε πριν δύο αιώνες.Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο,όλες θα σου πουν το ίδιο.Δεν πρόκειται να κόψεις την μπάλα από τον άντρα ΠΟΤΕ!

Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω “πότε θα γίνεις μάνα” !Βασικά δεν με νοιάζει,θέλω να ζήσω την ζωή μου σε όλο της το μεγαλείο και δεν θα με εμποδίσεις ούτε εσύ,ούτε η μάνα σου που με λέει κοπρόσκυλο.Οπότε ή χαλαρώνεις και απολαμβάνεις την ζωή σου όπως έχει,μαζί με εμένα ή ψάχνεις για άλλη τράπεζα σπέρματος.

Όταν σου λέμε ότι είσαι πολύ όμορφη σήμερα δεν εννοούμε ότι τις άλλες μέρες είσαι σαν μπαζόκαδος από γιαπί στο Μενίδι και ότι σήμερα το έσωσες,αλλά ότι σήμερα το παρατηρήσαμε παραπάνω από ότι τις άλλες μέρες διότι κάτι θα έχεις αλλάξει πάνω σου!Άρα κοίτα τον εαυτό σου και πες,έχω κάτι διαφορετικό σήμερα;Αν ναι,τότε κράτα αυτό το διαφορετικό γιατί με τρελαίνει.

f7f28c1f1d5f4435e3265430524af2bfΜην βάζεις 100 λίτρα άρωμα το πρωί!Το καλύτερο που μπορείς να καταφέρεις είναι να έχουμε απόσταση 40 μέτρων μεταξύ μας και να με ξενερώσεις όσο δεν πάει.Η ομορφιά δεν είναι ούτε στα αρώματα ούτε στα 200 κιλά στόκο που βάζεις στο πρόσωπό σου κάθε μέρα(σε αυτό θα αναφερθώ στην συνέχεια).Δεν είμαι Κ9 για να πρέπει να σε γνωρίζω από την μυρωδιά και δεν θα γίνω.

Όχι στο πολύ βάψιμο!
Βρε χρυσή μου,βρε καλή μου,αφού τα έχουμε ξαναπεί αυτά.Όσο και αν βαφτείς,αν είσαι ένα χάλι μαύρο έτσι θα παραμείνεις.Τώρα αν είσαι μία όμορφη κοπέλα και απλά το κάνεις για τα μάτια του κόσμου,σε μισώ γιατί δεν εκτιμάς το δώρο που σου έδωσε ο Θεός και το καλύτερο που σου αξίζει είναι να κάνεις μετωπική με ρινόκερο!

Κλείνοντας,ένα θα σας πω. Ό,τι αισθάνεστε,να το λέτε! Δεν είμαστε μέντιουμ κοπέλα μου.
Ευτυχώς η ελληνική γλώσσα έχει άπειρες λέξεις για να εκφράσεις ό,τι νιώθεις.Για αυτό κάν’ το και μην περιμένεις τα πάντα από εμάς.Με το να κρατάς τα πάντα μέσα σου μόνο κακό στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις.

Βάλε λοιπόν αυτά τα εφτά απλά πράγματα στο μυαλό σου και ίσως τότε να μην σε θέλουν όλα τα γουρούνια οι άντρες μόνο για το κορμί σου.

Αν σας άρεσαν αυτά που έγραψε, ο Ανδρέας Βλουτής, μπορείτε να τον βρείτε εδώ στο facebook

You may also like