1ο Pre X-MAS Dinner Party στο Kinsterna Hotel

Το Kinsterna Hotelενισχύει τη γαστρονομική του ταυτότητα, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα προϊόντα του κτήματός του και της ευρύτερης περιοχής, μέσα από μια σειρά θεματικών eventsμε πρωταγωνιστές επιλεγμένους Guest Chefs.

Το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018, διοργανώνουμε το 1οPreXMAS Dinner Party και καλωσορίζουμε στο αρχοντικό μας τον βραβευμένο με «Χρυσό Σκούφο» Δημήτρη Δημητριάδη. Έναν έμπειρο Chef με θητεία σε βραβευμένα εστιατόρια όπως η ‘Hytra’ ή το εμβληματικό ‘Noma’ της Δανίας, που υπογράφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μενού του γνωστού bar-restaurant, ‘Artisanal’.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης έχει σχεδιάσει ειδικά για αυτή τη βραδιά ένα μοναδικό και άκρως ελληνικό μενού που θα παρουσιάσει σε συνεργασία με τον Chef του Kinsterna Hotel και την ομάδα του. Το μενού του Δημήτρη Δημητριάδη ακολουθεί την εποχικότητα και στηρίζεται σε επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, στοιχεία που εναρμονίζονται απόλυτα με τη φιλοσοφία του Kinsterna Hotel, ενώ το Pre X-MAS concept, δημιουργεί μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα & την Πρωτοχρονιά!

Το event θα ξεκινήσει με signature cocktails και ιδιαίτερες γεύσεις καλωσορίσματος, όπως καπουτσίνο μανιταριών, ραβιόλι ρέβας με καβούρι Μάνης και καπνιστό χέλι με σύγκλινο Μονεμβασιάς, για να συνεχίσει με το κυρίως μενού του δείπνου που θα περιλαμβάνει την εντυπωσιακή ‘φέτα στο αλουμινόχαρτο’, ντολμάδες με μαρούλι της θάλασσας, γαρίδες και χτένια, μπαρμπούνι Μονεμβασιάς με κολοκύθα από το μποστάνι μας, ντόπια σπάλα προβατίνας braise, αλλά και την παραδοσιακή καρυδόπιτα σε μια σύγχρονη εκδοχή!

Κατά τη διάρκεια του 1ου Pre XMAS Dinner Party, η ζωντανή μουσική, το λαμπερό photobooth με εορταστικά props, αλλά και ένα happening με δώρα για όλους τους καλεσμένους, τονώνουν την ατμόσφαιρα και ενισχύουν την εορταστική διάθεση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο Pre XMAS DinnerParty σε συνδυασμό με διαμονή στο Kinsterna Hotel, παρακαλείσθε να αποστείλετε email στο [email protected]kinsternahotel.gr ή να επισκεφθείτε το www.kinsternahotel.gr

You may also like