3 λόγοι για να κάνετε sex κάθε πρωί!

Ok, είναι βράδυ αλλά σας δίνουμε τους λόγους, αύριο το πρωί και κάθε πρωί να ξυπνάτε λίγο νωρίτερα και με διαφορετική διάθεση και λίγο πιο “πονηρές” προθέσεις… Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας τρόπος που μπορεί να απογειώσει την ενέργειά σας και την διάθεσή σας  μέσα στη μέρα και αυτή η αίσθηση να διαρκέσει ως το βράδυ.

Το πρωινό σεξ είναι αγαπημένη συνήθεια πολλών ζευγαριών και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν για να το επιλέγουν για να ξεκινήσουν την ημέρα τους. Δεν θέλει πολλή σκέψη, ούτε πρόγραμμα. Θέλει να βρείτε την κατάλληλη στιγμή και όλα να συμβούν από μόνα τους. Τρεις λόγοι ίσως σας πείσουν να το δοκιμάσετε (αν δεν το έχετε  κάνει ήδη):

1) Μειώνονται οι πιθανότητες να πάθεις καρδιακή προσβολή: Έρευνες δείχνουν ότι το πρωινό σεξ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων.

2) Μας κάνει πιο όμορφες: Μαλλιά, επιδερμίδα, νύχια αναζωογονούνται. Το πρωινό σεξ μας κάνει πιο ισχυρούς και πιο όμορφους, αυξάνοντας τα επίπεδα του IgA, ενός αντισώματος που προστατεύει από τη μόλυνση.

3) Μας προστατεύει από το κρυολόγημα και τη γρίπη – Βελτιώνει τη διάθεσή μας: Λόγω των χημικών ουσιών που απελευθερώνονται θωρακίζεται ο οργανισμός και η ορμόνη της οκυτοκίνης δίνει χαρά.

Πηγή

You may also like