3 πράγματα που δεν αρέσουν στους άνδρες στο “κρεβάτι”

Είμαι σίγουρη ότι κι εσείς πιστεύετε ότι “η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά”, πόσο περισσότερο όταν είναι λεπτές οι ισορροπίες και κάποιες στιγμές είναι πολύ ντελικάτες και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να τις χαλάσουμε. Ειδικά όσον αφορά στο σεξ… Γιατί καλή η χημεία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, αλλά το Timing είναι το Α και το Ω.

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές, για παράδειγμα, που σύμφωνα με έρευνες δεν αρέσουν στους περισσότερους άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η… επιθετικότητα

Κι όμως οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να έχουν ελαφρώς το πάνω χέρι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θέλουν οι γυναίκες να παίρνουν πρωτοβουλίες. Ωστόσο η επιθετικότητα μιας γυναίκας σε αυτό τον τομέα δεν είναι και η αγαπημένη τους κατάσταση.

Η αίσθηση της βαρεμάρας

Κανείς άνδρας δε θέλει η σύντροφός του να κάνει σεξ από συνήθεια ή αναγκαστικά. Προτιμούν να ακούσουν ένα μεγαλοπρεπές «όχι» παρά να κάνουν σεξ με μια γυναίκα που βαριέται.

Η πολυλογία

Από τη μία δε θέλουν μια γυναίκα που να μη βγάζει μιλιά από την άλλη δε θέλουν να πιάσουν και κουβέντα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Με λίγα λόγια, οι περισσότεροι άνδρες θέλουν λίγα και στοχευμένα…

Πηγή: Baby.gr

You may also like