4 Έξυπνοι τρόποι για να αποκτήσετε λεπτά χέρια, από τον Μάνο Βροντζάκη

Καλή Εβδομάδα!!!
Δευτέρα πάλι, και σήμερα θα σας δείξω κάποιες πολύ βασικές και αποτελεςματικές ασκήσεις για να αποκτήσετε λεπτά και σφιχτά χέρια, κρατώντας…μόνο ένα μπουκάλι νερό. Θα μου πείτε πως μπορείτε να γυμναστείτε με τόσο λίγο βάρος που έχει ένα μοουκάλι νερό;! Κι όμως… δεν σημαίνει πάντα πως αποτέλεσμα έχουμε σηκώνοντας πολλά κιλά. Στην δεδομένη περίπτωση, προκειμένου να αποκτήσετε σφρυγιλά αλλά και λεπτά χέρια δεν μας ενδιαφέρει τόσο το βάρος,όσο οι κατάλληλες ασκήσεις και επαναλήψεις.

ΑΣΚΗΣΗ 1η Α: ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ
Πιάνουμε με τα δύο μας χέρια το μπουκάλι με το νερό έχοντας ψηλά τα χέρια και τεντωμένα, και ύστερα λυγίζουμε πίσω από το κεφάλι μας. Επαναλαμβάνουμε για 15 φορές , κάνοντας 3 σετ.
1 2

ΑΣΚΗΣΗ 1η B: ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ

Γυμνάζοντας τώρα μεμονωμένα τον τρικέφαλο, πιάνουμε το μπουκάλι με το νερό με το ένα μας χέρι και έχοντάς το όρθιο και τεντωμένο, λυγίζουμε προς τα πίσω από το κεφάλι μας. Το άλλο χέρι το στηρίζεται στη μέση σας. Το ίδιο και με το άλλο χέρι. 3 σετ x 15 επαναλήψεις σε κάθε χέρι.
3 4

ΑΣΚΗΣΗ 2η: ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ

Πιάνουμε το μπουκάλι(ή δυο μικρά μπουκάλια)με τα δύο μας χέρια ξανά, έχοντάς τα τεντωμένα και κάτω, και στη συνέχεια πραγματοποιούμε άρσεις (προς τα επάνω δηλαδή) βάζοντας δύναμη στους δικεφάλους μας. 3 σετ από 15 επαναλήψεις είναι ότι πρέπει.
5 6

ΑΣΚΗΣΗ 3η : ΏΜΟΙ

Αυτήν την άσκηση μπορούμε να την κάνουμε και χωρίς μπουκάλι νερού. Σηκώνετε τα χέρια σας στο ύψος των ώμων, τεντωμένα, και εκτελείτε 15 κύκλους προς τα μπροστά και άλλους 15 κύκλους προς τα πίσω, συνολικά από 3 σετ.
7

Έτσι ενδυναμώνετε πολύ καλά τους ώμους σας και την ευρύτερη περιοχή του χεριού-όπως θα νιώσετε-αλλά και “συσφίγγετε” .

4 ασκήσεις που θα σας χαρίσουν λεπτά χέρια αν τις ακολουθείτε 4-5 φορές την εβδομάδα!!!

 

Οτιδήποτε χρειαστείτε ή για κάποια παραπάνω πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο mail μου: [email protected]
+ follow on Twitter: @manosvrontzakis
Για περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Βροντζάκη, πατήστε εδώ

Σχετικά άρθρα:

Συχνά λάθη στο γυμναστήριο!!! Τι να προσέξετε…, από τον Μάνο Βροντζάκη
Βιταμίνες & Συμπληρώματα διατροφής….Μύθος ή Αλήθεια;, από τον Μάνο Βροντζάκη
Εύκολο Streching για χαλάρωση μετά τη δουλειά, από τον Μάνο Βροντζάκη
Ασκήσεις για τη σωστή στάση του σώματος, από τον Μάνο Βροντζάκη

You may also like