4 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Κατά τη φάση των ραντεβού σε μια σχέση, μπορούμε να δούμε όλες τις πτυχές της προσωπικότητας του συντρόφου μας.  Ένα από τα πράγματα που θα προσέξουμε είναι πόσο πρόθυμος είναι ο σύντροφός μας να μας παντρευτεί, ειδικά όταν εμείς αισθανόμαστε έτοιμες για το επόμενο σοβαρό βήμα στην προσωπική μας ζωή.

Όταν πρόκειται για ραντεβού και σχέσεις, ο καθένας έχει διαφορετικές προσδοκίες. Κάποιοι απλά αφήνουν τη γνωριμία να εξελιχθεί, ενώ άλλοι μπαίνουν σε μια σχέση με μοναδικό σκοπό  να έχουν μια σοβαρή δέσμευση.  Οι υπόλοιποι, κι ίσως οι περισσότεροι πλέον, μπορεί να μην έχουν καμία πρόθεση να παντρευτούν ποτέ.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις προθέσεις σας, ειδικά αν ο σύντροφός σας δείχνει σημάδια ότι θέλει να παντρευτεί και εσείς δεν είστε έτοιμες για αυτό ή δεν είναι είναι μέσα στα άμεσα ( ή έμμεσα) πλάνα σας.

Πώς θα καταλάβετε όμως ότι ο σύντροφός σας σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου;

-Όταν ο σύντροφός αναφέρει συχνά τον ευτυχισμένο γάμο των γονιών του και αναφέρει πώς ήταν ήδη παντρεμένοι σε αυτήν την ηλικία, μπορεί να έχετε να κάνετε με κάποιον που είναι υπερβολικά πρόθυμος να παντρευτεί ή, τουλάχιστον, ανησυχεί για το γεγονός ότι δεν είστε ακόμη παντρεμένοι.

-Όταν ένας άντρας θέλει να σας παντρευτεί σχεδιάζει μαζί σας τη ζωή του. Εάν ο σύντροφός σας έχει στο μυαλό του τον γάμο, θα αφιερώσει χρόνο στον προγραμματισμό της κοινής σας ζωής, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού που ελπίζει να μοιραστεί τελικά μαζί σας.

-Εάν εσείς και ο σύντροφός σας δεν μένετε μαζί, αλλά πηγαίνετε συχνά σε καταστήματα επίπλων και διακόσμησης σπιτιού, ένα από τα δύο μπορεί να συμβαίνει. Πρώτον, ο σύντροφός σας μπορεί απλώς να απολαμβάνει πραγματικά τη διακόσμηση και να μην έχει πραγματικά απώτερα κίνητρα. Ή, οι βόλτες στο κατάστημα επίπλων θα μπορούσαν να είναι ένας διακριτικός τρόπος για να σας δείξει ότι θέλει να φτιάξετε ένα σπίτι μαζί, ειδικά αν ο σύντροφός  σας ρωτήσει ποια είδη προτιμάτε.

-Τέλος, δώστε σημασία πόσο νωρίς στη σχέση θα σας γνωρίσει στην οικογένειά του. Το να συστηθείτε σε μια ολόκληρη οικογένεια νωρίς σε μια σχέση μπορεί συχνά να είναι άβολο, ανάλογα με την κατάσταση. Συχνά μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη πίεση στην αρχή της σχέσης και πολλοί άνθρωποι μπορεί να το εκλάβουν ως σημάδι ότι το άτομο περιμένει μια μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Μ.Ε.

Featured image: reepik.com/@lookstudio

You may also like