4+1 πράγματα που δεν κάνει μία έγκυος

SONY DSCΣαφέστατα η εγκυμοσύνη ίσως είναι από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μιας γυναίκας, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι-ειδικά το τελευταίο διάστημα- ήταν κάποια πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω…και δεν μιλάω για το σεξ!  Όποτε μέλλουσες μανούλες, αν πλησιάζετε στις στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης, προετοιμαστείτε!!!

Ποια είναι λοιπόν τα 5 πράγματα που αδυνατεί να κάνει μια έγκυος γυναίκα;

Ζητείστε βοήθεια για να βάλετε κάλτσες και παπούτσια

Σίγουρα θα έχετε δοκιμάσει να τα βάλετε στο κρεβάτι ή στο πάτωμα. Ή ακόμα και όρθια ενώ στηρίζεστε στον τοίχο. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν πιάνει και το καλύτερο είναι να ζητήσετε από τον άντρα σας να σας βάλει καλτσούλες και παπουτσάκια.

Ποιός θα σας βοηθήσει να ξυρίσετε τα πόδια σας;

Μπορεί στην αρχή να τα καταφέρνατε αλλά ξεχάστε τέτοιου είδους επιτυχία στην επόμενη προσπάθειά σας. Όσο για την ευαίσθητη περιοχή; Φυσικά όσο μεγαλώνει η κοιλιά τόσο πιο δύσκολη είναι η αποτρίχωση …σε μέρη που δεν βλέπετε. Επειδή οι αποτριχωτικές κρέμες με την έντονη μυρωδιά μπορεί να προκαλέσουν ζαλάδα και η αποτρίχωση με Laser είναι προτιμότερο να διακοπεί κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, το πιθανότερο είναι να αφεθείτε στα χέρια του ιατρικού προσωπικού όταν έρθει η ώρα του τοκετού.

Κάποιος θα πρέπει να περιοριστεί στο κρεβάτι…

Εκτός κι αν έχετε θητεία στο Cirque du Soleil. Σε διαφορετική περίπτωση, μόνο η περιστροφή από τα δεξιά στα αριστερά και το αντίθετο, είναι δυνατόν.

f200ebeaab84d37dadfb82517fe36511

Πώς θα βγάλω αυτή τη μπλούζα;

Αυτό η αλήθεια είναι πως γίνεται αλλά σε τόσο αργούς ρυθμούς που μπορείτε να διεκδικήσετε το ρεκόρ του πιο αργού ντυσίματος στο Γκίνες! Πείτε μας ποια από ‘σας δεν προτιμάει να πάει στη δουλειά ακόμα και με τις πυτζάμες;;

Οι ντουζιέρες ανακαλύφθηκαν για τις εγκυμονούσες!

Πέρα από το αστείο, μην επιχειρήσετε να μπείτε και να βγείτε έξω από την μπανιέρα σας χωρίς βοήθεια. Επίσης να είστε προσεκτικές με τα «καυτά» ντους, καθώς η έντονη ζέστη μπορεί να βλάψει το έμβρυο ή να αισθανθείτε αδυναμία ή ναυτία, καθώς ενδέχεται να μειωθεί η πίεση του αίματός σας.

Πηγή: εδώ

You may also like