5 Λόγοι για να χωρίσετε τον σύντροφό σας ΤΩΡΑ!

Μπορεί να μην το έχετε ξανακάνει, να μην είχατε το θάρρος να χωρίσετε, να πείτε “τέλος” σε μία σχέση που δεν περνούσατε καλά. Ίσως όμως ήρθε η στιγμή. Μπορεί να νομίζετε ότι τον ερωτευτήκατε -ίσως ότι τον αγαπάτε ακόμα- αλλά πιστέψτε με ότι αν έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά, μάλλον ήρθε η στιγμή να πείτε “bye bye”!

Πιθανότατα οι φίλες σας να σας το έχουν ήδη πει και να έχετε καταλάβει ότι ο τύπος με τον οποίο βγαίνετε κανείς δεν τον συμπαθεί και να αγνοείτε τα ερωτήματα που τίθενται γύρω από τη συμπεριφορά του. Αλλά εδώ σας παρουσιάζουμε 5 από τους λόγους που θα πρέπει να τον παρατήσετε όσο είναι καιρός!

1. Είναι περίεργος με το τηλέφωνό του και τα social media.
Κάποτε έβγαινα με κάποιον που έσβηνε τα μηνύματά του κάθε βράδυ. Υποστήριζε ότι δεν ήθελε να κρατάει παλιές συζητήσεις και ότι ήθελε το inbox του να είναι άδειο. Προφανώς μιλούσε με διάφορες κοπέλες και δεν ήθελε να το δω. Φυσικά έκανε το ίδιο και με τα μηνύματα στο Facebook… αλλά ο “διάολος έχει πολλά ποδάρια” όπως λένε και τα σβησμένα μηνύματα…μπαίνουν στο αρχείο και ο κόσμος μπορεί να τα δει!

Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να ψάχνετε στο κινητό του φίλου σας, (ούτε εσείς θα θέλατε έλεγχο και κατασκόπους) αλλά αναρωτηθείτε γιατί θεωρεί “κακό” το να στέλνει μηνύματα δίπλα σας. Αν προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας κρατήσει μακριά από το κινητό του ή το Facebook του, μην προσπαθείτε να το αρνηθείτε : δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά!

2. Ξεχνά σημαντικές ημερομηνίες.
Στα γενέθλιά του τον πήρατε τηλέφωνο, του πήρατε ένα δώρο που πιστεύατε ότι θα του άρεσε, ό,τι κάνει κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την σχέση του. Όμως στα δικά σας γενέθλια με το ζόρι σας πήρε τηλέφωνο κι όταν εμφανίστηκε… ήταν με άδεια χέρια, γιατί απλά δεν το σκέφτηκε! Ίσως δεν πρόκειται μόνο για τα γενέθλια, αλλά και σε επέτειο ή κάποια άλλη μέρα που γιορτάζετε κάτι… τότε η “αμνησία” του πρέπει να εξεταστεί πιο σοβαρά!

3. “Όλα γύρω σου γυρίζουν….”
Ας πούμε πως έχετε να ανακοινώσετε συγκλονιστικά νέα που ανυπομονείτε να πείτε στον φίλο σας, αλλά δύο λεπτά αφού το συζητήσατε, η συζήτηση μεταφέρεται προς τα δικά του θέματα… Μην χάνετε χρόνο με κάποιον τόσο εγωκεντρικό που δεν μπορεί να χαρεί με τη χαρά σας. Η σχέση είναι ένα σύστημα αλληλο-στήριξης, και θεωρητικά ο ένας θέλει το καλύτερο για τον άλλο.

60449948abf2d27f242bb898fec979844. Δεν έχει στόχους.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό και λιγότερο γοητευτικό από έναν άνθρωπο που δεν κάνει τίποτα στη ζωή του και περιμένει να του έρθουν όλα έτοιμα! Το να μην έχεις φιλοδοξίες δεν είναι καθόλου sexy. Ο αγαπημένος σας θα πρέπει να έχει στόχους, μία ιδέα έστω για το τι θέλει να κάνει στη ζωή του ή έστω να ξεπεράσει την οικονομική κρίση και όχι μόνο. Δεν θα του κάνετε babysitting, ενώ εσείς ζείτε στον πραγματικό κόσμο.

5. Φέρεται άσχημα στον κόσμο γύρω του…
Αν δεν φέρεται σωστά στη μητέρα του, στην αδελφή του ή στα μέλη της οικογένειάς του είναι ένα καμπανάκι για το πώς μπορεί να σας φερθεί στο μέλλον… Ψάξτε για τον άνδρα που έχει καλές σχέσεις με τους γονείς και τα αδέλφια του. Πώς φέρεται στους φίλους του; Πώς “λειτουργεί” όταν είναι μαζί τους; Αν η συμπεριφορά του είναι προκλητική μαζί τους… δείτε το σαν κόκκινη σημαία απομάκρυνσης…ΑΜΕΣΑ!

Πηγή

You may also like