ΥΛΙΚΑ:
 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
 1-2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας (ή βούτυρο) για το ψήσιμο στη σχάρα
 100 γραμ. τυρί Monterey Jack κομμένο σε φέτες
 2 κουταλάκια του γλυκού καυτερής μουστάρδας
 1 μικρή ντομάτα, κομμένη σε φέτες
 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
 ½ μήλο, κομμένο σε λεπτές φέτες
 100 γραμμ. τυρί brie κομμένο σε φέτες
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 Απλώστε λίγο από το λάδι καρύδας (ή το βούτυρο) στην μία πλευρά από την κάθε φέτα ψωμιού (την εξωτερική).
 Βάλτε τα υλικά με αυτή τη σειρά: monterey τυρί jack, μουστάρδα, ντομάτα, μέλι, μήλο και μπρι.
 Ρίξτε περίπου 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή λάδι καρύδας σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Μόλις το βούτυρο ή λάδι ζεσταθεί, βάλτε το σάντουιτς στο τηγάνι μέχρι να ροδίσει το ψωμί και να λιώσουν τα τυριά (περίπου 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά).
Σερβίρετέ το ζεστό!
Πηγή: εδώ
