ΥΛΙΚΑ:
 -125 γρ. ρικότα
 -20 γρ. κακάο
 -30 γρ. ζάχαρη άχνη
 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
 Βάζεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα χτυπάς με ένα αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθεί η υφή. Μπορείς να δώσεις πιο ιδιαίτερη γεύση προσθέτωντας στο μείγμα λίγα φύλλα ψιλοκομμένη μέντα.
Tip: Στον Γαβριήλ Νικολαϊδη (aka Cool Artisan) του αρέσει να την συνδυάζει με κρέμα ζαχαροπλαστικής. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή)
Πηγή: Cool Artisan

