13+1 ρεκόρ στο sex!

sex-couple2Η ερωτική πράξη , ο οργασμός, ακόμη το μέγεθος και η διάρκεια στο σεξ είναι τα θέματα που απασχολούν και συζητώνται από τους περισσότερους και σε κάθε ηλικία.

Ερευνητές στο αμερικανικό Kinsey Institute -που είναι και το αντικείμενό του- ασχολήθηκαν με το ζήτημα και παραθέτουν 14 απίστευτες ερωτικές «πρωτιές», που κάποιες θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

1. Ρεκόρ πατρότητας
Ο Moulay Ismail Ibn Sharif κατέκτησε αυτό το ρεκόρ το 17ο αιώνα όταν καταγράφηκε το τεράστιο νούμερο των 1.042 παιδιών που απέκτησε από ένα χαρέμι 500 γυναικών. Υπήρξε, μάλιστα, ένας πολυάσχολος άντρας, δεδομένου του χρόνου που απαιτούν όλοι αυτοί οι γάμοι, οι βαφτίσεις και -χωρίς αμφιβολία- και κάποιες κηδείες. Όμως ο δεύτερος άρχοντας από τη δυναστεία των Alaouite του Μαρόκου μάλλον δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού έμεινε γνωστός στη μαροκινή ιστορία ως ο πλέον αγαπητός πατέρας της χώρας!

2. Ρεκόρ μητρότητας
Η γυναίκα που γέννησε τα περισσότερα παιδιά στον κόσμο ήταν μια αγρότισσα από το χωριό Shuya, ανατολικά της Μόσχας. Η εν λόγω κυρία είχε ούτε λίγο ούτε πολύ 27 γέννες στο ενεργητικό της, αφού από το 1725 μέχρι το 1765 γέννησε 16 φορές δίδυμα, 7 φορές τρίδυμα και 4 φορές τετράδυμα!

3. Ρεκόρ ηλικίας πατρότητας και μητρότητας
Ο Shaun Steard ήταν12 χρονών όταν έγινε ο νεότερος πατέρας, ενώ η νεότερη μητέρα είναι η 5χρονη(!) Lina Medina από το Περού.

4. Ρεκόρ αυνανισμού
*Ανδρών: Σύμφωνα με έρευνες ένας έφηβος μπορεί κατά μέσο όρο να αυνανιστεί 11 φορές την ώρα! Το ρεκόρ, όμως, το κατέχει ένας 28χρονος όπου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 αυνανισμούς μέσα σε 60 λεπτά!

*Γυναικών: Την ίδια στιγμή σε κάποια διπλανή -προφανώς- αίθουσα στο ίδιο Κέντρο μια 26χρονη κατακτούσε το παγκόσμιο ρεκόρ δίνοντας μια μεγαλειώδη παράσταση 134 πολλαπλών οργασμών μέσα σε μία ώρα!

5. Ρεκόρ διάρκειας οργασμού
Ο μέσος όρος διάρκειας ενός ανδρικού οργασμού είναι πέντε με οκτώ δευτερόλεπτα. Αντιθέτως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό που επιστημονικά λέγεται status orgasm. Οι Dr Masters και Johnson το 1966 κατέγραψαν έναν γυναικείο οργασμό που διάρκεσε 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Μάθε επίσης ότι αυτό τον οργασμό τον έχουν συνήθως οι γυναίκες με αυνανισμό!
cef62fc72e16ef48e56778a8c6558a08
6. Ρεκόρ απόστασης εκσπερμάτισης
Η μεγαλύτερη μέση απόσταση που μπορεί να τιναχτεί το σπέρμα είναι 20 εκατοστά με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Όμως το ρεκόρ ανήκει σε έναν Γερμανό ονόματι Horst Schultz που έφτασε τα 5,71 μέτρα μήκος, τα 3,76 ύψος και ταχύτητα 16,3 χιλιομέτρων!

7. Ρεκόρ ποσότητας σπέρματος
Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγεται από έναν φυσιολογικό άνδρα είναι 3,2 ml τη συν 0,4 ml κάθε μέρα που περνάει άνευ εκσπερμάτισης. Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει επίσημα καταγραφεί το 1954 είναι 15 ml.

8. Ρεκόρ επανάληψης ερωτικής πράξης
Οι περισσότεροι άνδρες πετυχαίνουν έναν γρήγορο επαναληπτικό οργασμό πριν ακόμη το «μόριο» μεταβεί “εις κατάστασιν χαλάρωσις“! Το ρεκόρ, όμως, το έχει ένας 38χρονος που πέτυχε μέσα σε δύο ώρες 8 ολοκληρωμένους οργασμούς.

9. Ρεκόρ κατάποσης σπέρματος
Mία όχι και τόσο γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, η Michelle Monaghan είναι η επίσημη κάτοχος του ρεκόρ της πιο διψασμένης για σπέρμα γυναίκας! Το 1991 σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες αφαίρεσαν από το στομάχι της 457 γραμμάρια σπέρμα.

lovers10. Ρεκόρ μήκους πέους
Ο Δρ. Robert Dickinson το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34,3 εκατοστά και πάχος 15,8 εκατοστά . Αντιθέτως τα 2,6 εκατοστά μήκος που καταγράφηκαν από ερευνητές θεωρούνται μέχρι σήμερα αρνητικό ρεκόρ.

11. Ρεκόρ στύσης
Η ταχύτητα με την οποία κάποιος προσεγγίζει πλήρη στύση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Όμως το 1948 καταγράφηκαν από ερευνητές μερικοί άνδρες που είχαν πλήρη στύση σε 3-5 δευτερόλεπτα!

12. Ρεκόρ μεγέθους όρχεων
Σύμφωνα με το συγγραφέα του βιβλίου «Ιδανικός Γάμος» Τ. Η. Van de Velde ο μέσος όρος της διαμέτρου των ενήλικων όρχεων είναι 2- 2,5 εκατοστά . Όσο τα μπαλάκια του πινγκ πονγκ, δηλαδή. Στην Αφρική, όμως, έχει καταγραφεί το ρεκόρ των μεγαλύτερων όρχεων που φτάνει τα 76 εκατοστά διάμετρο!

13. Ρεκόρ ερωτικών επαφών
Το εξωφρενικό νούμερο των 52.000 ερωτικών συνευρέσεων κατάφερε να ξεπεράσει ο κάτοχος του ρεκόρ, ο οποίος έκανε σεξ τουλάχιστον 33 φορές την εβδομάδα για περίπου 30 χρόνια!

14. Ρεκόρ ερωτικών επαφών σε μία μέρα
Με 919 άνδρες ήρθε σε επαφή η Lisa Sparxxx, γνωστή Αμερικανίδα πορνοστάρ, κατακτώντας το παγκόσμιο ρεκόρ. Η σέξι ηθοποιός πέτυχε το στόχο της κατά τη διάρκεια του «Eroticon» το 2004, στο τρίτο ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα Gangbang.

Πηγή: προσωπικό mail

You may also like