ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ VAMPIRES; , ΑΠΟ ΤΗ NATALIE ROGERS

Δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας ή κάποιο επεισόδιο της σειράς TWILIGHT. Τα ενεργειακά βαμπίρ ζουν ανάμεσα μας και πολλές φορές οι επιπτώσεις της ενέργειας που εκπέμπουν, μπορεί να είναι και επιβλαβείς.   Οπως υποδηλώνει το όνομα, είναι άτομα που απομυζούν την ενέργεια και τη ζωτικότητα των άλλων. Μπορούν να βρεθούν σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας, των φίλων, ακόμη και στον εργασιακό χώρο. Αν είστε κάποιος που έχει βιώσει συνεχή κόπωση, εναλλαγές στη διάθεση και ένα γενικό αίσθημα εξάντλησης μετά την αλληλεπίδραση με συγκεκριμένα άτομα, τότε οι πιθανότητες είναι ότι έχετε να κάνετε με έναν ενεργειακό βαμπίρ. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ενεργειακούς βαμπίρ, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών τους, του τρόπου αναγνώρισής τους. Σε ένα επόμενο άρθρο θα ασχοληθούμε αναλυτικά πώς θα προστατευτούμε από την αρνητική τους επιρροή.

Χαρακτηριστικά των ενεργειακών βαμπίρ

Τα ενεργειακά βαμπίρ μπορεί να είναι απίστευτα χειριστικά και συχνά παρουσιάζουν μια σειρά από συμπεριφορές που έχουν σχεδιαστεί για να ελέγχουν και να χειραγωγούν τους γύρω τους. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των ενεργειακών βρικολάκων περιλαμβάνουν:

Συνεχής διαμαρτυρία και αρνητικότητα: Τα ενεργειακά βαμπίρ τείνουν να εστιάζουν στις αρνητικές πτυχές της ζωής και έχουν την τάση να παραπονιούνται για τα πάντα.

Εγωκεντρική συμπεριφορά: Συχνά δίνουν προτεραιότητα στις δικές τους ανάγκες πάνω από τις ανάγκες των άλλων και μπορεί να είναι απίστευτα εγωιστές.

Συναισθηματική χειραγώγηση: Τα ενεργειακά βαμπίρ χρησιμοποιούν τη συναισθηματική χειραγώγηση για να πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αντιμετώπιση των ενοχών, το μουτρωμό και τα ξεσπάσματα θυμού.

Συμπεριφορά που επιδιώκει την προσοχή: Λαχταρούν την προσοχή και θα κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολής ή της επινόησης ιστοριών.

Κριτική: Τα ενεργειακά βαμπίρ τείνουν να είναι ιδιαίτερα επικριτικά απέναντι στους άλλους και βρίσκουν γρήγορα λάθη στους γύρω τους.

unsplash.com/@zvandrei
Πώς να αναγνωρίσετε τα ενεργειακά βαμπίρ

Η αναγνώριση ενός ενεργειακού βρικόλακα μπορεί να είναι πρόκληση, καθώς συχνά μπορεί να είναι πολύ γοητευτικοί και χαρισματικοί. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά αποκαλυπτικά σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε έναν ενεργειακό βρικόλακα:

Αισθάνεστε εξαντλημένοι αφού περάσετε χρόνο μαζί τους: Τα ενεργειακά βαμπίρ τείνουν να απομυζούν την ενέργεια των γύρω τους. Αν αισθάνεστε εξαντλημένοι και εξαντλημένοι αφού περάσετε χρόνο με κάποιον, τότε είναι πιθανό να πρόκειται για έναν ενεργειακό βρικόλακα.

Είναι πάντα αρνητικοί: Τα ενεργειακά βαμπίρ τείνουν να έχουν αρνητική άποψη για τη ζωή και παραπονιούνται συνεχώς για τα πάντα.

Είναι υπερβολικά απαιτητικοί: Τα ενεργειακά βαμπίρ απαιτούν συνεχή προσοχή και επιβεβαίωση από τους άλλους.

Είναι ιδιαίτερα επικριτικοί: Τα ενεργειακά βαμπίρ είναι συχνά ιδιαίτερα επικριτικά απέναντι στους άλλους και εστιάζουν στα λάθη και τις ελλείψεις τους.

Έχουν έλλειψη ενσυναίσθησης: Οι ενεργειακοί βρικόλακες τείνουν να έχουν έλλειψη ενσυναίσθησης και συχνά αδυνατούν να κατανοήσουν τα συναισθήματα των γύρω τους.

Ποιά είναι η Natalie Rogers

Η Nάταλι Ρότζερς είναι πνευματική σύμβουλος (Spiritual Coach) με ιδιαίτερο ταλέντο στο να προσεγγίζει τις ενέργειες των ανθρώπων, να τις διαβάζει και να τους βοηθά να θεραπεύονται. Ως Πνευματικός σύμβουλος, έχει στόχο να μεταμορφώνει ζωές βελτιώνοντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι λειτουργούν σε ένα βαθύτερο και πνευματικό επίπεδο. Η Nathalie έχει την ικανότητα να αποκαλύπτει τον σκοπό της ζωής σας μέσω των μεταφυσικών και μέντιουμ ικανοτήτων της και μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε τυχόν συναισθηματικά εμπόδια και ενέργειες που μπορεί να σας κρατούν συναισθηματικἀ μπλοκαρισμενοι.

Το μοναδικό της χάρισμα της επιτρέπει να παρέχει ένα βαθύ επίπεδο κατανόησης του σκοπού της ζωής σας και μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στις προκλήσεις που συνοδεύουν την προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση.

www.femmetarot.com

Stay tuned καθώς στο επόμενο άρθρο θα ασχοληθούμε αναλυτικά πώς θα προστατευτούμε από την αρνητική τους επιρροή.

You may also like