Ήρθαν τα Χριστούγεννα…

Κρύο, τα σχολεία έκλεισαν, όπως και πολλές εταιρείες για πρώτη χρονιά κάνουν διάλειμμα για δύο εβδομάδες… και μπαίνουμε κι εμείς σε mood ξεκούρασης. Το χρειαζόμαστε!

Ήταν μία δύσκολη χρονιά, γεμάτη προκλήσεις και νέους στόχους  (μικρούς και τους πετύχαμε), αλλά “κλείνουμε” χαρούμενες, πιο ώριμες, πιο δοκιμασμένες και νομίζω πιο σίγουρες για την επόμενη που ακολουθεί!

Κάναμε μεγάλα βήματα, δεχτήκαμε κριτική και σχόλια τα οποία φιλτράροντάς τα σωστά και με σύνεση, τα λαμβάναμε ως κίνητρο για να γίνουμε ακόμα καλύτερες,

Αυτές οι μέρες ελπίζω να έχετε όλο χαρές, τραπέζια και λόγους για να ανταλλάσσετε ευχές και δώρα (όσο είναι δυνατόν)…
Κι αυτό είναι το πιο ωραίο… οι ευχές! Να μιλάς με ανθρώπους που για πολλούς λόγους δεν έχεις επικοινωνήσει για καιρό, να ανταλλάσσεις νέα και να ευχόμαστε όλοι το ίδιο πράγμα «ΥΓΕΙΑ»!
Είναι περίεργες αυτές οι μέρες… κυρίως οικογενειακές στιγμές, αλλά βασικό χαρακτηριστικό είναι η «χαλαρότητα» που υπάρχει… δεν υπάρχουν βιασύνες, νεύρα (ίσως στις οικοδέσποινες) αλλά ένα χαμόγελο! Σημαντικό, κατά τη γνώμη μου!
Νομίζω ότι πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία την αλλαγή του έτους! Μέσα σε αυτούς κι εγώ… όχι για να αλλάξει το κλίμα (όπως άλλες χρονιές) αλλά για να θέσουμε νέους στόχους ή για να εκπληρώσουμε κάποιους πιο προσωπικούς που αμελήσαμε την προηγούμενη. Το έχω ανάγκη…

Όμως οφείλω να ομολογήσω ότι φέτος ήμουν πολύ τυχερή σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα: γνώρισα ανθρώπους όμορφους, δυνατούς, αισιόδοξους, με αγάπη για τη ζωή, που απεχθάνονται τη μιζέρια και τη βλακεία όπως εγώ και που ζήσαμε (και ζούμε) ωραίες στιγμές. Έχω την αίσθηση ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα μείνουν στη ζωή μου! Έχουμε να κάνουμε ακόμα πολλά πράγματα μαζί. Δεν τους ονοματίζω. Ξέρουν ποιοι είναι… και ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!

Τίποτα δεν θα συνέβαινε όμως αν δεν είχα δίπλα μου τον Παύλο μου (που με κάνει να χαμογελώ κάθε μέρα και μου δίνει απίστευτη δύναμη), τους γονείς μου (το στήριγμά μου) και την αδελφή μου ως φωνή της λογικής και σύνεσης (με την οικογένειά της), την Χάρις (την πιο στενή μου και καλή  συνεργάτιδα και φίλη (πλέον) και την μόνιμη ομάδα μας ως  The K-magazine : Αντιγόνη, Εύη, Νατάσσα, Χριστίνα… όπως και τους συνεργάτες που μας τίμησαν κατά διαστήματα με τα άρθρα τους. Φυσικά, πίσω από όλους εμάς υπάρχει ο super IT μας, George... μας σώζεις!

Αλλά και ένα mention σε αυτούς που πέρασαν κι έφυγαν από τη ζωή μου: ήσασταν ένα μάθημα. Σας ευχαριστώ, καλή σας τύχη!

Θέλω να πιστεύω ότι θα δείξετε κατανόηση που δεν θα ανεβάσουμε πολλά θέματα τις επόμενες μέρες…. οι συνεργάτες μας ξεκουράζονται για να ξεκινήσουμε με κέφι μετά τις γιορτές! Ανανεωμένοι…
Καλές γιορτές….

 

 

 

 

 

Περιμένουμε τις δικές σας ιστορίες….Εμείς το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να μιλάτε για εμάς….
Να μπαίνει κόσμος να μας διαβάζει και να μας στέλνει ιδέες για νέες έρευνες και ιστορίες!
Πείτε μας ποιόν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα, ποιες συνταγές θέλετε να μάθετε, ποια μυστικά ομορφιάς
θέλετε να σας αποκαλύψουμε, για ποια δίαιτα χρειάζεστε πληροφορίες και ποιόν τομέα της ψυχολογίας θέλετε να αναλύσουμε!

Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το δικό σας site!

Υ.Γ1. Μπορείτε να μας γράφετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας, αλλά και τις δικές σας ιστορίες στο προσωπικό μου mail  katerina_manta@hotmail.com

Επίσης μπορείτε να μας ακολουθείτε στους λογαριασμούς μας στα social media:

twitter : @k-maggr,
instagram ως @thekmagazine
facebook:  k-mag.gr στο http://www.facebook.com/kmaggr

H photo είναι από την τελευταία μου φωτογράφιση ως ambassador της Triumph, τραβηγμένη από τον Zak Viemon.

You may also like