Μάρκος Χατζηπιέρας: “Η φυσική ομορφιά ξεκινά από την υγεία”

Μπαίνοντας στο Ιατρείο του πλαστικού χειρούργου Μάρκου Χατζηπιέρα, νιώθεις σαν το σπίτι σου. Ένας φιλόξενος χώρος που σε υποδέχονται με χαμόγελο και ζεστασιά, έτοιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία και κυρίως να σε βοηθήσουν να αισθανθείς όμορφα με τον εαυτό σου. Με τον κο Χατζηπιέρα μιλήσαμε για την ομορφιά της ψυχής (η οποία, όπως μου εκμυστηρεύτηκε, πηγάζει από μέσα μας) αλλά κυρίως για τις ανάγκες της επιδερμίδας μας για περιποίηση και προστασία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το καλοκαίρι πέρασε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόσωπο μας δεν χρειάζεται αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο. Σωστά;

Ακόμα και μετά το καλοκαίρι ο ήλιος εξακολουθεί να “φθείρει” το δέρμα μας, ίσως με μικρότερη ένταση. Χρειαζόμαστε καθημερινή αντηλιακή προστασία χειμώνα-καλοκαίρι, και γι αυτό το αντηλιακό μας πρέπει να είναι εξαιρετικής ποιότητας για να προστατεύει αλλά να μην επιβαρύνει το δέρμα.

Κάθε επιδερμίδα χρειάζεται ειδική περιποίηση; Ποιος είναι ο ρόλος των εξειδικευμένων SkinCeuticals για την προστασία της επιδερμίδας μας;

 Κάθε δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικά προβλήματα. Ακόμα και το επάγγελμά κάθε ασθενή μπορεί να παίξει ρόλο στον τύπο της αγωγής που χρειάζεται. Ιδανικά η αρχική εκτίμηση και εξέταση πρέπει να γίνεται από τον ίδιο τον ιατρό, ώστε να καθορίσει τον συνδυασμό των προϊόντων που θα επωφελήσουν τον ασθενή στο μέγιστο. Έτσι, με την συμβουλευτική καθοδήγηση στην επιλογή καλλυντικών, ο ασθενής κερδίζει α) μέγιστο ορατό αποτέλεσμα β) αποφυγή άσκοπης αγοράς ακατάλληλων προϊόντων για το δέρμα του.

Πέρα από την καθημερινή εφαρμογή των κρεμών ή serum, τι άλλο μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να διατηρήσει την σφριγηλότατα και τη λάμψη της;

Η διατροφή παίζει τον πρώτο ρόλο και η υγεία γενικότερα. Επίσης δεν είναι κρυφό ότι η ευτυχία φαίνεται και στο πρόσωπο! Άρα όλοι θα πρέπει να φροντίζουμε και να αγαπάμε το δέρμα μας, την υγεία μας και τον εαυτό μας.

-Αν υπήρχε ένα προϊόν που θα συστήνατε ανεπιφύλακτα σε μία γυναίκα 35-45 ετών, ποιο θα ήταν;

Το καλύτερο προϊόν που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει είναι το CE Ferulic, κάθε πρωί σε καθαρό δέρμα. Ίσως είναι το πιο αποτελεσματικό καλλυντικό προϊόν που κυκλοφορεί. Προστατεύει από τις καθημερινές βλάβες με την αποτελεσματικότερη αντιοξειδωτική δράση της αγοράς και ταυτόχρονα διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό. Το CE Ferulic είναι το μόνο καλλυντικό που θα ήταν ιδανικό να χρησιμοποιούν όλοι κάθε πρωί για τα πολύ λιπαρά δέρματα συνιστάται το αντίστοιχο Phloretin CF.

-Με ποιο σκεπτικό ξεκινήσατε το eshop σας;

Τα καλλυντικά Skinceuticals  τα είχα ζητήσει πριν προλάβουν να έρθουν επισήμως στην Ελλάδα, μετά από την εμπειρία μου με αυτά κατά την εργασία μου στην Ελβετία. Σκοπός μου είναι να προσφέρω τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ασθενείς μου. Με το ίδιο σκεπτικό αποφάσισα να κάνω την εύρεση τους ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη γι όσους ψάχνουν premium  φροντίδα για το δέρμα τους, δημιουργώντας το www.iskin.gr. Ταυτόχρονα προσφέρουμε άμεση τηλεφωνική συμβουλευτική στήριξη για όποιον το έχει ανάγκη και δεν έχει χρόνο να μας επισκεφτεί. Έτσι το e-shop για εμάς είναι μια προέκταση των ιατρικών μας υπηρεσιών και όχι απλά ένα κατάστημα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 Τα προιόντα SkinCeuticals είναι τα πιο διάσημα αμερικανικά ιατρο-φαρμακευτικά καλλυντικά για την φροντίδα του δέρματος και στηρίζονται σε πολυετή επιστημονική έρευνα. 
 
Η ιστορία της SkinCeuticals ξεκίνησε πολύ πριν την ίδρυση της εταιρίας το 1994, χάρη στη βασική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Sheldon Pinnel. Στα χρόνια που ακολούθησαν, συνεχίσαμε να ανοίγουμε το δρόμο με ανακαλύψεις που έχουν αλλάξει το πρόσωπο της επιστήμης της επιδερμίδας.
ΟΡΌΣΗΜΑ
1997: Η SkinCeuticals λανσάρει το Serum 10 και το Serum 15.
1999: Η προσθήκη βιταμίνης Ε ενισχύει την ισχύ των αντιοξειδωτικών σκευασμάτων της SkinCeuticals διπλασιάζοντας το επίπεδο φωτοπροστασίας.
2002: Η SkinCeuticals παρουσιάζει το πρώτο 100% φυσικό αντηλιακό, το Physical UV Defense SPF 30.
2005: To C E Ferulic λανσάρεται με έναν συνδυασμό φερουλικού οξέος και βιταμινών C και E.
2008: Η εισαγωγή του Phloretin CF καθιέρωσε μία νέα τάξη αντιοξειδοτικών.
2011: Το λανσάρισμα του Phloretin CF Gel σηματοδοτεί ένα εντελώς νέο σύστημα αντιοξειδωτικής απελευθέρωσης. 

ΙΑΤΡΕΙΟ

Μουσών 1, 11524 Αθήνα- Ψυχικό (Κηφισίας & Κατεχάκη)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : T: +302106437196/ [email protected]

You may also like