“Να τα εκατοστίσουμε! ” από την Αλεξάνδρα Σκαράκη

tumblr_mcjxtucsC71r8r1i8o1_500_large

27 Μαΐου 2012 και το πρώτο μου άρθρο για το νέο album των Aerosmith ‘ανεβαίνει’ στο The K-magazine.
Από εκείνη τη στιγμή, ξεκινά το ταξίδι για την αναζήτηση ειδήσεων από όλο τον κόσμο που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Η έξαψη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη όπως επίσης και η αγωνία να φτάσει η είδηση στην ώρα της και κυρίως να την απολαύσετε στον ίδιο βαθμό με εμένα.

Η χρόνια κύλησε όμορφα και με ενδιαφέρουσες γνωριμίες, επαφές με ανθρώπους που μέσα από τις συνεντεύξεις μοιράστηκαν μαζί μου το πάθος για το έργο τους.

Δεν θα πρέπει να παραλείψω ότι έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με μια υπέροχη ομάδα συνεργατών, με τις οποίες πέρα από την συναδερφική σχέση, αναπτύξαμε φιλία και δέσιμο. Κατερίνα, Λίνα, Ιωάννα, Αντιγόνη περνάμε υπέροχα στις συναντήσεις και τις συνομιλίες μας και αυτό θέλω να πιστεύω ότι βγαίνει και στην εικόνα που δείχνει το site μας προς τα έξω. Ανυπομονώ να ακολουθήσουν και άλλες ξεκαρδιστικές στιγμές μαζί σας.

typewriterΗ ένταξή μου στο The K-magazine αποτέλεσε για μένα το ‘βάπτισμα’ του πυρός στο χώρο της δημοσιογραφίας και σαν νεοφώτιστη εξακολουθώ να έχω το ίδιο μεράκι όπως την πρώτη μέρα. Υπόσχομαι ο ενθουσιασμός κάθε φορά που δημοσιεύεται άρθρο μου όπως και η αναζήτηση για το διαφορετικό και πρωτότυπο να μην μειωθούν ποτέ.

Τα πρώτα μας γενέθλια λοιπόν, μας βρίσκουν με πολλές επιτυχίες, οι οποίες εύχομαι να πολλαπλασιάζονται στο μέλλον, να ευρύνεται το αναγνωστικό κοινό όπως και η θεματολογία που θα φέρει κοντά μας ακόμα περισσότερες (διαδικτυακές) φίλες!

Κα Κ.Μαντά, σας ευχαριστώ!

 

You may also like