Ο πολυβραβευμένος chef Sergio Garrido Cantero μας ταξιδεύει στην Ισπανία κι όχι μόνο…

Σας είχαμε ενημερώσει ότι την προηγούμενη εβδομάδα θα ξεκινούσε εβδομάδα ισπανικής κουζίνας με πολύ gourmet πιάτα στο Le Grand Balcon, το εστιατόριο του  St. George Lycabettus στον 6ο όροφο. “Μαέστρος” στην κουζίνα θα ήταν (και είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου) ο πολυβραβευμένος Ισπανός chef Sergio Garrido Cantero, δίπλα του ο executive  chef του ξενοδοχείου, ο ακούραστος Βασίλης Μήλιος.

Το concept έχει ως εξής : το St. George Lycabettus σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών κι Εμπορικών Υποθέσεων της Ισπανικής Πρεσβείας παρουσιάζουν το Φεστιβάλ Ισπανικής Γαστρονομίας, ειδικά για το οποίο έρχεται  ο Sergio Garrido Cantero από το φημισμένο Costa del Sol. Δημιούργησε ένα gourmet μενού  που συνοδεύεται από αναγνωρισμένα Ισπανικά κρασιά και κοστίζει 35€  κατ’άτομο.

Καλεσμένες της διευθύντριας του ξενοδοχείου, Τόνιας Βασιλοπούλου και της υπεύθυνης marketing, Μανουέλας Λαιμού, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το menu. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε τι δοκιμάσαμε κι έχετε μερικές μέρες στη διάθεσή σας για να το προλάβετε.

Και για να “βγάλω το ψώνιο μου” ανεβάζω και τη φωτογραφία που βγάλαμε με τον σεφ.

Αν το αποφασίσετε, σας υπενθυμίζω ότι παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική επιλογή Ισπανικών ταινιών (Ευγενική προσφορά του Ινστιτούτο Θερβάντες) που θα προβάλλονται καθημερινά στο Screening Room του ξενοδοχείου  με ελεύθερη είσοδο.

St.George Lycabettus Boutique Hotel
Τηλ. 210.74.16.191
www.sglycabettus.gr
Δεινοκράτους 1
Πλατεία Δεξαμενής

You may also like