Πέτρος Λαγούτης & Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλούν για το Hangover 4, το flirt και τη φιλία τους

Ολος ο θιάσος επί σκηνής

Ολος ο θιάσος επί σκηνής

Δεν ξέρω ποιός είναι πιο ατακαδόρος, σίγουρα έχουν τον τρόπο τους να σε κάνουν να αισθανθείς μέλος της παρέας τους. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Πέτρος Λαγούτης πρωταγωνιστούν στο Hangover 4, την κωμωδία του καλοκαιριού, και αποκαλύπτουν ότι με το “μπουρου-μπουρου” ρίχνουν τις γυναίκες, ενώ η  φιλία τους είναι η “περιουσία” που τους κάνει πλούσιους…εν καιρώ κρίσης!

Τους συνάντησα λίγο πριν βγουν στη σκηνή, στο θέατρο Αθηνά, και νομίζω ότι πέρασαν κι αυτοί καλά, όπως κι εγώ ακούγοντάς τους να “τα λένε”. Ο Πέτρος αγχωμένος για τη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής στον ALPHA που συμμετέχει, ο Βαγγέλης πιο χαλαρός, αλλά ενθουσιασμένος με τη συνεργασία τους!

The K-magazine: Πείτε μας για τους ρόλους σας στην παράσταση «The Hangover».
Βαγγέλης Αλεξανδρής: Εγώ κάνω το μέλλοντα γαμπρό, έχω δύο φίλους παιδικούς. Ο Πέτρος είναι ξάδερφος της νύφης. Όλοι μαζί, μου οργανώνουν ένα bachelor party. Η μέλλουσα γυναίκα μου λειτουργεί πολύ εξουσιαστικά επάνω μου και της το επιτρέπω, όπως πολλοί άντρες δυστυχώς! Έρχομαι για το party, το οποίο πιστεύω ότι θα είναι ένα απλό παρτάκι: θα μαζευτούμε μερικοί φίλοι, θα πιούμε κανένα ποτό, θα δούμε καμιά ταινία, θα γελάσουμε και θα τελειώσει. Οι φίλοι μου, βέβαια, έχουν οργανώσει – τουλάχιστον στο κεφάλι τους! – άλλα πράγματα, στα οποία εγώ είμαι τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο αρνητικός, γιατί φοβάμαι τη γυναίκα μου. Και μού’χει στείλει η μέλλουσα γυναίκα μου μαζί και τον ξάδερφό της για να με προσέχει. Κι όχι τόσο περισσότερο εμένα, αλλά να προσέχει τους φίλους μου, οι οποίοι είναι ρεμάλια, υποτίθεται. Βέβαια ο ξάδερφός της είναι πιο ρεμάλι από τα ρεμάλια τους φίλους μου και ενδίδω στις πιέσεις τους  κι από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτα.΄Οπως ούτε κι εκείνοι…

The K-magazine: Σου αρέσει ο ρόλος;
Βαγγέλης Αλεξανδρής : Είναι κόντρα ρόλος για τα δικά μου δεδομένα. Οπότε έχει ένα ενδιαφέρον για μένα. Είναι λαϊκιστί ο κλασσικός… «μπάμιας» ο τύπος! Έχω βρει ενδιαφέρον σ’ αυτόν τον χαρακτήρα. Έχουμε τσακωθεί πολύ με τον τύπο, αλλά τελικά τον άφησα να κερδίσει, αλλιώς δε θα περνούσα καλά!

Πέτρος Λαγούτης: Εγώ είμαι ο Τσάρλυ Σαραντόπουλος – Στίβενς, που είναι ο ξάδερφος της νύφης φερμένος από το Λονδίνο. Βρίσκομαι σ’ αυτό το bachelor party επειδή μου το ζητάει η ξαδέρφη μου για να προσέχω το μέλλοντα γαμπρό. Αποδεικνύεται, βέβαια, πως δεν είμαι καθόλου ο τύπος, ο οποίος θα πρόσεχε και θα νουθετούσε κάποιον. Αντιθέτως είμαι αυτός ο οποίος θα συμβάλλει τα μέγιστα ώστε το πάρτυ να γίνει ακόμη πιο «καταστροφή». Με βοηθάνε σ’ αυτό τα χαπάκια μου που έχω κουβαλήσει μαζί μου από το Λονδίνο, τα οποία τα ρίχνω στα ποτά όλων των παρευρισκομένων στο πάρτυ, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε ένα βράδυ αξέχαστο… που ξεχνιέται! Ξυπνάμε την επόμενη μέρα και δε θυμόμαστε τίποτα κι έτσι ξεκινά μία αλυσιδωτή τρελή κατάσταση.

The K-magazine: Πόσο κοντά ήρθες στο ρόλο σου, σε σχέση με το χαρακτήρα σου;
Πέτρος Λαγούτης:  «Κοντά» σχετικά με τις ουσίες και τα λοιπά δεν είναι. Αλλά κοντά από την άποψη ότι γενικά μου αρέσει να είμαι «πειραχτήρι», μ’ αρέσουν οι εντάσεις – με την καλή έννοια. Μ’ αρέσει να περνάω έντονες στιγμές με τους φίλους μου. Να γίνονται έντονα πράγματα κι ανατροπές. Κι η αδρεναλίνη μ’ αρέσει. Η αδρεναλίνη, ξέρεις, είναι ωραίο, αλλά δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη. Παρ’ όλα αυτά, εμένα μ’ αρέσει. Αυτά είναι τα κοινά μου με τον Τσάρλυ. Τώρα ο Τσάρλυ έχει περισσότερη επίγνωση όλων αυτών των πραγμάτων που προκαλούνται με τις ουσίες που φέρνει και γι’ αυτό είναι πιο χαλαρός απ’ όσο θα ήμουν εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση. Μ’ αρέσει και θα ήθελα να έχω κοινή – δεν ξέρω αν την έχω –την τρέλα του, το χιούμορ του κι όλα αυτά, αλλά και την – κατά στιγμές – οξυδέρκειά του ώστε να βρει λύση στα προβλήματα που προκύπτουν. Εγώ τα είδα  όλα αυτά μέσα από μία κωμική  γωνία.

Ναι, ο Πέτρος Λαγούτης εμφανίζεται και με μπουρνούζι

Ναι, ο Πέτρος Λαγούτης εμφανίζεται και με μπουρνούζι

The K-magazine: Ζηλεύεις αυτήν την τρέλα και την οξυδέρκεια του Τσάρλυ;
Πέτρος Λαγούτης: Μπορεί και να τα έχω λίγο. Όχι όσο ο Τσάρλυ. Πάντα ένας φανταστικός χαρακτήρας είναι καλύτερος από έναν πραγματικό μέχρι ο πραγματικός να αποδείξει το αντίθετο. Δε μπορώ να ζηλεύω έναν ρόλο που παίζω, γιατί αν τον ζηλεύεις, δε μπορείς και να τον αναπτύξεις. Για να παίξεις έναν ρόλο πρέπει να τον αγαπήσεις. Άρα πρέπει να σταθείς κοντά του, να βρεις εκείνα τα στοιχεία τα δικά σου, τα οποία θα εντάξεις μέσα σε αυτόν. Δεν το λέω εγώ, το έχουν πει άλλοι άνθρωποι, πολύ πιο σημαντικοί. Δεν υπάρχει ρόλος, υπάρχουν κάποιες γραμμές σ’ ένα κείμενο. Εμείς πρέπει να δώσουμε ζωή στις γραμμές.

The K-magazine: Οπότε τους αγαπάτε τους ρόλους σας. Είναι ωραίοι ρόλοι.
Βαγγέλης Αλεξανδρής Δεν γίνεται διαφορετικά.

Πέτρος Λαγούτης: Δε μπορείς να παίξεις ένα ρόλο αν δε βρεις τους λόγους για τους οποίους θα ταυτιστείς μαζί του. Όπως συμβαίνει με τους ανθρώπους, έτσι και με τους ρόλους, άλλους τους αγαπάς περισσότερο, άλλους λιγότερο. Δε μπορείς να τους αγαπάς όλους το ίδιο.

The K-magazine: Άρα αυτήν την περίοδο περνάτε πολύ καλά με αυτούς τους ρόλους….
Πέτρος Λαγούτης: Περνάμε καλά, γιατί κατ’ αρχήν είμαστε καλή παρέα κι είμαστε και φίλοι οι περισσότεροι, έτσι κι αλλιώς ήμασταν φίλοι.

The K-magazine: Αυτό φαίνεται και πάνω στη σκηνή, ότι περνάτε καλά. Και γελάτε ενδιάμεσα, θέλοντας και μη.
Πέτρος Λαγούτης: Κληθήκαμε να ζωντανέψουμε κάτι κι έπρεπε να υπάρχει μεταξύ μας ζωηράδα, αλλά και καλή διάθεση και χημεία.

lagoutis-alexandris k-magazine 1The K-magazine: Και μεταξύ σας ποια είναι η χημεία σας; Ποια είναι η σχέση σας; Εκτός θεάτρου…
Βαγγέλης Αλεξανδρής: Γνωριζόμαστε από το 2006. Συναντηθήκαμε για τους «Κλέφτες» του Μάκη Παπαδημητράτου. Κι έκτοτε αχώριστοι!

The K-magazine: Τι είναι αυτό που εκτιμάτε ο ένας στον άλλον;
Βαγγέλης Αλεξανδρής: Εγώ εκτιμώ στον Πέτρο ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι πολύ έξυπνος, είναι φιλότιμος, είναι απλόχερος στη φιλία. Κάνουμε πάρα πολύ παρέα, ειδικά από το 2010 κι έπειτα. Μας τα έφερε έτσι η ζωή που κάνουμε κολλητή παρέα. Και περνάμε πολύ ωραία μαζί και χαίρομαι που είμαστε εδώ στη δουλειά μαζί.

Πέτρος Λαγούτης: Στο Βαγγέλη εκτιμώ το ότι είναι ένας άνθρωπος μεγαλωμένος σε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες κι αυτό τον έχει κάνει με την ωραία, εντελώς εννοούμενη, αντίληψη του ανθρώπου που έχει ζήσει στο δρόμο. Έχει μία φοβερή αντίληψη ο Βαγγέλης. Πώς βλέπεις κάτι γάτες, όχι τις Περσικές, που έχουν στα χαλιά τους οι άλλοι…Τις γάτες που είναι στο δρόμο και έχουν γυρίσει πριν ακούσουν. Ο Βαγγέλης έχει μία τέτοια φοβερή αντίληψη, του ανθρώπου που έχει περάσει δύσκολα και ξέρει να προφυλάσσει τον εαυτό του, τους φίλους του, το έχει αυτό πάρα πολύ. Γενικά μπορεί να γίνει πολύ δοτικός. Έχει μια πολύ καλή καρδιά, είναι μια πολύ καλή πάστα ανθρώπου. Εννοώ ότι εξωτερικά έχει αναπτύξει αυτές τις άμυνες του ανθρώπου που έχει περάσει δύσκολα και κάτω από αυτές είναι ψυχούλα. Κι επίσης είναι πάντα εκεί. Είναι πολύ σημαντικό κάποιος να είναι πάντα εκεί. Και στα καλά του και στα κακά του να μπορεί να είναι εκεί. Γιατί οι φίλοι τελικά στα πολύ δύσκολα φαίνονται. Παρ’ όλα αυτά και στα καλά μας πάλι φαίνονται οι φίλοι.

The K-magazine: Γιατί οι άλλοι ζηλεύουν…
Πέτρος Λαγούτης : Ακριβώς. Αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό κι είναι κι αυτό δείγμα. Εγώ επιμένω ότι στα δύσκολα καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι φίλοι σου, γιατί στα δύσκολα είναι που οι άλλοι «λακίζουν» κι εξαφανίζονται. Ο φίλος θα βρει τον τρόπο να… ό,τι και να γίνει. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και τώρα θυμήθηκα μια κουβέντα που είπε ένας άλλος κοινός μας φίλος, ο Όμηρος ο Πουλάκης. Κάτι του έλεγα, ότι είχα κάποιες δυσκολίες και γυρνάει και μου λέει «έλα, ρε Πέτρο, εσύ είσαι πλούσιος». Του λέω «τι εννοείς;». Λέει «έχεις φίλους». Και κάπως έτσι μου το είπε μια μέρα χωρίς να το έχει ακούσει από μένα, το συζήτησε με τον Πάνο (Μουζουράκη), γιατί και με τον Πάνο είμαστε φίλοι. Και τελικά το πιστεύω αυτό. Ότι άσχετα απ’ όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας, το να μπορεί κανείς να έχει φίλους που να μπορεί να στηριχθεί, να τους εμπιστευτεί, να τους ανοιχτεί, να τους πει τη χαρά του, τη λύπη κι όλα αυτά είναι πιο σημαντικό απ’ ό,τιδήποτε άλλο. Γιατί όλα τα άλλα θα γυρίσουν. Όλα τα άλλα είναι μια μπάλα που γυρίζει.

1The K-magazine: Κι αυτό είναι που σας ενώνει προφανώς; Δηλαδή, η κοινή εκτίμηση κι ο σεβασμός κι ότι ξέρετε ότι μπορείτε να στηριχθείτε…
Πέτρος Λαγούτης: Και να ξέρεις ότι ο άλλος δε θα σε κοροϊδέψει ποτέ.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Είμαστε πολύ ειλικρινείς ο ένας απέναντι στον άλλον κι αυτό επειδή το έχουμε κερδίσει κιόλας ο ένας με τον άλλον. Μας βοηθάει. Αν μου πει, ας πούμε μία κουβέντα ο Πέτρος, ξέρω ότι το λέει γιατί θέλει πραγματικά να με προστατέψει εκείνη τη στιγμή. Δε μου το λέει για να μου χαϊδέψει τα αυτιά ή για κάτι άλλο. Θέλει να με προστατεύσει. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

The K-magazine: Ποιος είναι πιο ευαίσθητος από τους δυο σας;
Βαγγέλης Αλεξανδρής : Νομίζω κι οι δύο είμαστε ευαίσθητοι. Είναι κοινό σημείο συνάρτησης.

Πέτρος Λαγούτης : Ο καθένας με τον τρόπο του. Είμαστε κι οι δύο.

The K-magazine: Κι οι κακές σας συνήθειες;
Βαγγέλης Αλεξανδρής : Οι κακές συνήθειες; «Ό,τι μας δένει στα παλιά είν’ οι κακές συνήθειες…»!

Πέτρος Λαγούτης : Νομίζω ότι έχουμε εύκολη ροπή κι οι δύο στο ξενύχτι (γέλια)! Αν βγούμε εμείς οι δύο βράδυ, νομίζω την πατήσαμε!

The K-magazine: Να μη σας καλέσει κανείς, δηλαδή, σε bachelor party!
Πέτρος Λαγούτης : Ε, εντάξει, την πάτησε! (γέλια) Επίσης αν έχω δουλειά το πρωί, δεν είναι εύκολο να πω το Βαγγέλη να βρεθούμε ένα διωράκι. Είναι δύσκολο. Για μερικούς ανθρώπους είναι δύσκολο να καταφέρεις να περάσεις το διωράκι και να μπορέσεις να πεις «ε, να την κάνουμε τώρα;». Με το Βαγγέλη είναι δύσκολο.

The K-magazine: Ποιος είναι ο χειρότερος από τους δυο σας;
Πέτρος Λαγούτης: Ο ένας κόβει κι ο άλλος ράβει!

Βαγγέλης Αλεξανδρής : Ναι, είναι τέτοια η κατάσταση!

Πέτρος Λαγούτης: Το ‘να χέρι νίβει τα’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο, όπου πρόσωπο ο Όμηρος! (γέλια)

Βαγγέλης Αλεξανδρής : Ο Όμηρος  (Πουλάκης) είναι φίλος μας και μας έχει λείψει τον τελευταίο καιρό που έχουμε μπλέξει με τις πρόβες…όπως και ο Μάκης (Παπαδημητράτος)

pedes1-614x378The K-magazine: Τα σχέδιά σας;
Πέτρος Λαγούτης : Υπάρχει ανοιχτή συζήτηση για να συνεχίσουμε το «Hangover» το χειμώνα, αλλά ακόμα δεν το έχουμε αποφασίσει. Εγώ ξεκινάω και μία εκπομπή στον ALPHA, σήμερα συγκεκριμένα, οι «Πέδες». Περιμένω με χαρά κι αγωνία όλο αυτό το πράγμα, γιατί είναι μια άλλη πόρτα για μένα στη ζωή μου, αυτή του παρουσιαστή. Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω, ότι μου ταιριάζει, ότι το’ χω και θέλω να το κάνω καλά. Είμαστε  με την Ελένη  Τσολάκη, τον Ευθύμη Ζησάκης, τονν Διονύσης Ατζαράκης κι την Σοφία  Κουρτίδου. Αυτοί είμαστε 15:00 – 17:30 στον ALPHA. Ένα διαφορετικό – ελπίζω – μαγκαζίνο, χωρίς τίποτα κίτρινο και ροζ. Με άλλα πράγματα, νεανικό, φρέσκο, δροσερό. Ελπίζουμε ότι θα κάνουμε παρέα στους ανθρώπους το καλοκαίρι, όσοι δηλαδή δε θα είναι για μπάνια!

TA 7 MΠΙΣΚΟΤΑΒαγγέλης Αλεξανδρής : Σήμερα θα είμαι με τα «Μπισκότα» στο FOX για δύο παραστάσεις. Όμως τον χειμώνα θα είμαστε στο HUB, γιατί μας ήθελε πολύ ο χώρος εκεί, έχουμε κλείσει αφού πήγαμε πέρσι. Θέλουν ξανά από τον Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, θα δούμε πότε. Έχουν αγαπηθεί πολύ τα «Μπισκότα» Κι ίσως το καλοκαίρι να πάμε εκτός Αθηνών κάποιες Δευτέρες, κάτι μας έχουν πει, δεν είναι σίγουρο, όμως, ακόμα. Αλλά γενικά τα «Μπισκότα» μας θα παίξουνε. Αν συνεχίσουμε το «Hangover» τον χειμώνα, θα είμαι εδώ και στα «Μπισκότα» Δευτερότριτα, ας πούμε. Ακόμα όλα είναι λίγο ρευστά.

The K-magazine: Οι σχέσεις σας με τις γυναίκες; Σε άρθρο της, η Ελένη Καρποντίνη γράφει για τις γυναίκες που απιστούν εν καιρώ κρίσης και φιλοξενήσαμε μία έρευνα για τις γυναίκες που πρωτοστατούν στην απιστία. Πώς βλέπετε τις σχέσεις των δύο φύλων αυτή την περίοδο;
Πέτρος Λαγούτης : Θα περίμενε κανείς ότι σε καιρό κρίσης οι άνθρωποι θα ενώνονται για να αντιμετωπίσουν την κρίση μαζί, ενωμένοι. Δυστυχώς, απ’ ό, τι έχω καταλάβει ακούγοντας τους γύρω μου, μιας και δεν είμαι σε σχέση, τελικά η κρίση περισσότερη γκρίνια φέρνει και διχόνοια κι έχει και μία λογική. Όταν είσαι μέσα σ’ ένα περιβάλλον που σου προκαλεί μιζέρια, γκρίνια και κακή διάθεση κι η κακή ενέργεια κινείται μεταξύ των ανθρώπων, ε, κοιτάς κι αλλού. Γίνεται αυτό, δυστυχώς. Από την άλλη ίσως να πρωτοστατούν οι γυναίκες, επειδή οι γυναίκες βλέπουν τον άντρα σα στήριγμα, τις περισσότερες φορές ακόμα, εν έτει 2013. Άρα σε μία περίοδο κρίσης που ο άντρας παύει να είναι το στήριγμα που νομίζανε, η γυναίκα κοιτάει κι αλλού

Βαγγέλης Αλεξανδρής : Εγώ βγήκα από μία σχέση πρόσφατα, είμαι φρεσκοχωρισμένος. Σίγουρα η κρίση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Δηλαδή αν δεν υπάρχει η οικονομική άνεση, φέρνει γκρίνια και δίνεται μεγάλη τροφή στον ανταγωνισμό. Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Εγώ είμαι «σχεσάκιας». Αυτό μπορεί να είναι μια αδυναμία δική μου. Μ’αρέσει να μοιράζομαι τα θετικά και τα αρνητικά με καλούς φίλους και με τον άνθρωπό μου. Όπως και με την αξιολάτρευτη την αδερφή μου, η οποία με στηρίζει τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ. Ο ανταγωνισμός νομίζω ότι είναι πολύ έντονος πλέον. Πάντα υπήρχε.

vaggelis alexandris the k-magazineThe K-magazine: Για ποιο λόγο όμως, πιστεύετε πως οι γυναίκες απιστούν; Ανεξάρτητα της κρίσης.
Βαγγέλης Αλεξανδρής: Μια γυναίκα είναι καλά όταν τα ερωτικά της είναι καλά. Ένας άντρας είναι καλά όταν τα επαγγελματικά του είναι καλά. Όταν τα επαγγελματικά ενός άντρα δεν είναι καλά, αυτόματα και τα ερωτικά της γυναίκας δεν είναι καλά. Οπότε εκεί έχουμε πρόβλημα.

The K-magazine: Κι οι άντρες γιατί απιστούν;
Βαγγέλης Αλεξανδρής : Για επιβεβαίωση, ξέρω κι εγώ;

Πέτρος Λαγούτης:  Δεν απιστούν όλοι οι άντρες για έναν λόγο ή τον ίδιο λόγο. Προφανώς υπάρχουν κι αυτοί που αναζητούν επιβεβαίωση πάντα, αυτοί θα απιστούν πάντα.

Βαγγέλης Αλεξανδρής :Το κάνανε, το κάνουν και θα το κάνουν.

Πέτρος Λαγούτης:  Άλλοι γιατί νιώθουν παραμελημένοι.

The K-magazine: Νομίζω ότι όλο και περισσότερο είναι αυτό το φαινόμενο. Σε σχέση και με τον ανταγωνισμό που είπαμε…
Πέτρος Λαγούτης:  Ναι. Ή και πολλές φορές λειτουργεί κι αντίστροφα. Καμιά φορά ο άντρας δημιουργεί στο κεφάλι του. Αρχίζει από μόνος του να νιώθει ανεπαρκής. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια κι η ανασφάλεια είναι πάντα κακός σύμβουλος και κακός σύντροφος σε μία σχέση. Αυτό δημιουργεί απομάκρυνση σιγά σιγά από το ζευγάρι. Ο άντρας νιώθει παραμελημένος, νιώθει ότι η άλλη έχει κατεβάσει «κάγκελα» και τέλος.

The K-magazine: Ποιες είναι οι γυναίκες που σας ελκύουν, μια που είστε κι οι δύο ελεύθεροι;
Πέτρος Λαγούτης:  Καλά, το ότι είμαστε φίλοι δε σημαίνει πως μας ελκύουν κι οι ίδιες! (γέλια)

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Το χιούμορ είναι για μένα πολύ σημαντικό. Αν χαθεί η πλάκα σε μία σχέση, νομίζω πως όλα πάνε στο βρόντο. Πρέπει να έχει πλάκα. Αν δεν έχει πλάκα η όλη φάση, δεν έχει περιθώριο ζωής. Τώρα πώς να είναι, πώς να μην είναι, είναι καθαρά υποκειμενικό.

petros lagoutis k-magazineΠέτρος Λαγούτης:  Πιο σφαιρικά να το πω, θέλω να καλύπτει το οπτικό μου πεδίο. Δηλαδή θέλω να μου αρέσει εμφανισιακά. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά πέρα από αυτό, οπωσδήποτε το χιούμορ, οπωσδήποτε να μπορώ να περάσω ώρες συζητώντας μαζί της. Να μπορεί εν δυνάμει να είναι και φίλη μου. Να γουστάρω να τα λέμε, γιατί αν δε γουστάρω να τα λέμε τα άλλα τελειώνουν πολύ γρήγορα.

Βαγγέλης Αλεξανδρής : Είδες; Ψάχνουμε τις ίδιες γυναίκες! (γέλια)

The K-magazine: Δηλαδή το «μπούρου μπούρου» είναι το δυνατό σας σημείο όταν φλερτάρετε;

Πέτρος Λαγούτης:  Εμένα σίγουρα αυτό και το χιούμορ! Όπως και του Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης στην κουβέντα με τη γυναίκα είναι καλύτερος από μένα! (γέλια)

 

Θέατρο Αθηνά,
Δεριγνύ 10 & Πατησίων
Πεδίον Άρεως, 2108237330.

Απομαγνητοφώνηση: Αντιγόνη Αδαμοπούλου

You may also like