Πόσο αναβλητικοί είστε;

Πόσο καιρό χρειάζεστε για να πάρετε μια απόφαση; Μήπως περιμένετε πάντα την κατάλληλη στιγμή;  Σκέφτεστε πόσο θα το μετανιώσετε σε είκοσι χρόνια  αν δεν κάνετε κάτι σήμερα; Μήπως νιώθετε αρκετά μεγάλοι για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να αποκτήσετε δεξιότητες σε μια νέα ιδέα; Είναι καιρός να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας, επιλέγοντας μια θετική σκέψη κάθε φορά ώστε να αισθάνεστε κάτι καλό για εσάς… Μερικά tipsπου θα μας ξεβολέψουν και θα μας παρακινήσουν!

Τι χρειάζεται να αλλάξετε…

Πολλές φορές μια δυσκολία μας αποτρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με κάτι που μας ενδιαφέρει και παραιτούμαστε εύκολα. Η αλήθεια όμως είναι, πως δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να πετύχουμε κάτι δύσκολο. Ακόμη κι αν ο καιρός δεν είναι ευνοϊκός, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ελπίζετε. Εάν τώρα δεν μπορείτε να νικήσετε τον φόβο σας, κάντε αυτό που έχετε να κάνετε φοβισμένοι. Στο τέλος της ημέρας θα έχετε μεγαλύτερη ικανοποίηση τόσο για το θάρρος σας όσο και για την απόφαση να συνεχίσετε. Πιστέψτε το, αυτό θα σας δώσει δύναμη.

Ανακαλύψτε το κέντρο της ευτυχίας σας!

Αν βάλετε τον αληθινό σας εαυτό σε κάτι που αγαπάτε, θα καταλάβετε πως μπαίνετε στο χωράφι της ευτυχίας σας. Τις περισσότερες στιγμές αυτό είναι το πρώτο που ξεχνάμε. Όταν ακολουθείτε την περιέργεια σας, ανακαλύπτετε νέους ορίζοντες και δυνατότητες. Έτσι, εξελίσσεστε. Βάλτε μικρούς στόχους διότι το σίγουρο είναι πως πετυχαίνουν μεγάλα αποτελέσματα. Δεν θα φτάσετε ποτέ όμως τον στόχο σας αν κάνετε πράγματα που δεν έχετε διάθεση να κάνετε.

Εκκίνηση

  Σταματήστε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή, ξεκινήστε τώρα. Κάθε αποτυχία είναι ένα μεγάλο μάθημα, ακόμη και αν τα κάνετε θάλασσα, χαμογελάστε και προχωρήστε παρακάτω. Σημαντικό είναι σε ότι και αν κάνετε, να δίνετε απλόχερα το 100% των δυνάμεων σας. Άλλωστε κανείς δεν μας εξασφαλίζει πως η επιτυχία είναι οριστική και αντιστοίχως πως η αποτυχία είναι καταστροφική. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις.

«Ζήσε σαν να επρόκειτο να πεθάνεις αύριο. Μάθαινε σαν να ήταν να ζήσεις για πάντα».

Μαχάτμα  Γκάντι

Featured image: unsplash.com/@gonarnaizpazos

You may also like