Πώς να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη, από τον Βασίλη Δεμιρτζόγλου

745ffec5062a584d37ebb63e74e42bf1Σήμερα συζητούσα με έναν φίλο μου γιατί παντρεύτηκα τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τι ήταν αυτό που με “παρότρυνε” στο να δεσμευτώ μαζί του για να κάνω οικογένεια. Τι είχε παραπάνω από τους υπόλοιπους άνδρες που είχα γνωρίσει. Η απάντησή μου, την ώρα της συζήτησης ήταν αυθόρμητη και διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο που δημοσιεύτηκε στο pillowfights και γράφτηκε από άνδρα, τον Βασίλη Δεμιρτζόγλου, συνειδητοποίησα ότι και οι άνδρες πλέον ξέρουν τι θέλουμε από αυτούς! Είχε απίστευτο ενδιαφέρον και θεώρησα απαραίτητο να δημοσιευτεί σε ένα “γυναικείο” site σαν το δικό μας. Απολαύστε το!

“Τις τελευταίες εβδομάδες, κορίτσια μου, σας έχω κράξει αρκετά. Είναι γεγονός πλέον, πως αρκετές με σιχαίνονται, κάποιες με θεωρούν gay κι έχω να σταυρώσω γκομενάκι μήνες. Δεν είμαι μισογύνης, ούτε gay. Σας λατρεύω βρε χαζές, απλά εγώ σας λέω την αλήθεια γιατί δεν αποσκοπώ στο να σας ρίξω στο κρεβάτι. Εντάξει, σε αυτό αποσκοπώ αλλά δεν μπορώ και όλες. Ήρθε η ώρα να κερδίσω το χαμένο έδαφος. Θα εξηγήσω λοιπόν κορίτσια, στους άνδρες της παρέας, τι είναι τελικά αυτό που θέλετε. Μετά από χρόνια έρευνας και αμέτρητα λάθη, έχω πλέον καταλήξει. Δεν ξέρω βέβαια τι θέλετε κάθε στιγμή της ημέρας, αυτό δεν το ξέρετε ούτε εσείς οι ίδιες. Ξέρω όμως τα βασικά συστατικά, για να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη.

Λοιπόν, αδέλφια μου αλήτες πουλιά. Θέλω πρώτα να κάνετε ένα τεστ. Γυμναζόμαστε, φτιάχνουμε μαλλί, βρίσκουμε καλή δουλειά, βγάζουμε πολλά φράγκα, φτιάχνουμε πλούσιο λεξιλόγιο, λουζόμαστε με ακριβό άρωμα. Με ποιόν στόχο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Σωστά, για να μας γουστάρουν οι γυναίκες. Απαριθμώ και εξηγώ ρεμάλια. Δώστε βάση, ειδάλλως σας βλέπω στο ράφι.

Ασφάλεια, χιούμορ, κατανόηση, αγάπη. Μόνο αυτά ρε Βασίλη; Άσε μας τώρα και εσύ με τις μ*****ς σου. Μόνο αυτά λοιπόν είναι αρκετά για να κάνουν κάθε φυσιολογική γυναίκα στον πλανήτη γη ευτυχισμένη. Ασφάλεια. Δεν εννοώ βέβαια να είσαι ντούκι και να βαράς όποιον την πλησιάσει ή της μιλήσει. Ασφάλεια συναισθηματική και πρακτική εννοώ. Να έχει μάθει μέσα από τις πράξεις σου, πως εσύ, ο άνθρωπος της, θα την στηρίξεις no matter what. Θα είσαι εκεί πριν σε χρειαστεί και όταν κριθεί αναγκαίο, θα της δώσεις ένα «χαστούκι» να την ταρακουνήσεις και να την επαναφέρεις. Να έχεις μια δουλειά της προκοπής, με προοπτική και μέλλον, ή τουλάχιστον, να έχεις ένα όραμα. Να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις με τη ζωή σου. Καλό και το μπαρμανιλίκι, αλλά μέχρι πότε βρε αγόρι μου; Όταν θα περιμένει τον 79244713164868da57e18a9280765c4aκαρπό του έρωτα σας εσύ θα πίνεις υποβρύχια με φοιτήτριες; Βάλε έναν σοβαρό και εφικτό στόχο στη ζωή σου και θα σε στηρίξει δίχως αύριο. Γουστάρει όταν σκορπάς όλα σου τα λεφτά για τα μάτια της τα δυο, αλλά αν θέλεις να σε πάρει σοβαρά, πρέπει να μοιάζεις λίγο στον μπαμπά της. Να μπορείς να κάνεις το κουμάντο σου για το σπίτι σας, ώστε να μην σας λείψει τίποτα.

Χιούμορ ρε. Όσο και να γεράσετε, όσα χρόνια και να έχετε περάσει μαζί, το γυναικάκι σου θέλει να περνάει καλά μαζί σου. Μάθε να την κάνεις να γελάει. Θα το εκτιμήσει και θα πας «ταμείο». Αλλά με μέτρο. Μην το παρακάνεις και καταντήσεις γελοίος. Είσαι ο άντρας, σε εσένα αναζητάει ασφάλεια. Δεν θέλεις να σε αποθηκεύσει σαν κλόουν, θα πας «κουβά».

Κατανόηση. Πώς να την καταλάβεις την γυναίκα ε; Λέγε πάντα ναι, έχει δίκιο, γνωρίζει τα πάντα. Προφανώς αστειεύομαι. Αλλά ρε φίλε, είχε μια μέρα γεμάτη δουλειές και άγχος. Γύρισε σπίτι, σου μαγείρεψε, σου έστρωσε τραπέζι και εσύ θέλεις να της τον βάλεις χωρίς καν να πλυθείς, για να ξεραθείς αμέσως μετά. Δείξε λίγη κατανόηση. Κάνε το μπανάκι σου, να μοσχοβολάς, άφησε της χρόνο να κάνει και αυτή το ίδιο. Κάνε της ένα μασαζάκι να της φύγει η ένταση και φιλί στο φιλί, χάδι στο χάδι, θα γίνει η δουλειά σου. Μην είσαι βάρβαρος, «μ***ί θέλω, τώρα το θέλω, να είναι και ξυρισμένο». Κατάλαβε επιτέλους πως οι δύσκολες ημέρες του μήνα θα είναι πάντα δύσκολες. Είτε 20 είτε 40, αν πονάει θα την πληρώνεις εσύ την νύφη. Εκεί δείξε τη μαγκιά σου και μείνε μαζί της το βράδυ, να της κάνεις τα χατίρια και μην βγεις με τα παιδιά. Αν την παρατήσεις μόνη, διπλό το κακό που κάνεις στον εαυτό σου.

Δεν έχει μυστικά ή συνταγή η αγάπη. Ή την αγαπάς ή όχι.

Να την αγαπάς. Αν δεν την αγαπάς βαθιά και ειλικρινά μην μπεις καν στον κόπο για κάτι σοβαρό μαζί της. Να την αγαπάς με πράξεις και να το γνωρίζει. Αν νιώθει σίγουρη για εσένα νιώθει και ασφαλής, διπλό το credit. Δεν έχει μυστικά ή συνταγή η αγάπη. Ή την αγαπάς ή όχι.

Κάπου εδώ τελειώνουν και οι συμβουλές μου. Πολύ λίγα λόγια, για ένα θέμα που έχουν γραφτεί εγκυκλοπαίδειες. Δεν είμαι ο γκουρού των σχέσεων και του γυναικείου φύλου. Απλά παρατηρώ, διαβάζω και ακούω παράπονα από πολλές γυναικείες ψυχές και κάπου εδώ έχω καταλήξει. Η γυναίκα φίλε μου, είναι πολυδιάστατη. Αντίθετα με εμάς τους άντρες δεν αρκείται με λίγα και απλά. Ένα καλό κρεβάτι και πέντε φράγκα στην τσέπη δεν είναι πανάκεια για αυτήν.

Θέλει να δηλώνεις βροντερό παρόν στο πλάι της. Να της χαϊδεύεις τα μαλλιά αλλά όταν χρειαστεί να της τα τραβήξεις και να της δώσεις μια στο κ**ο. Να δείχνεις κατανόηση στις δύσκολες μέρες του μήνα. Να σέβεσαι και να χαμογελάς με τις ανασφάλειες της. Να δείχνεις έμπρακτα την στήριξή σου. Γουστάρει τις πράξεις, ξέρει ότι την αγαπάς αλλά θέλει να το βλέπει, όχι κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Θέλει να μπορεί να μοιραστεί μαζί σου την μαλακία που έκανε χωρίς να φοβάται την αντίδραση σου. Να ξέρει πως θα τα «ακούσει» αλλά τελικά θα την πάρεις αγκαλιά και θα της πεις «τι χαζή που είσαι». Να την αγαπάς το πρωί που είναι άβαφη και το στόμα της μυρίζει. Ξέχνα για λίγο την μάνα σου ρε φλώρε, δεν κοιμάσαι μαζί της πλέον. Μα πάνω από όλα να θυμάσαι τα εξής:

 Είναι το πιο υπέροχο πλάσμα στον πλανήτη, εξάλλου και ο Ωνάσης το είχε πει «χωρίς τις γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου, δεν θα είχαν αξία»

Πηγή:pillowfights.gr Κείμενο: Βασίλης Δεμιρτζόγλου

You may also like