Το Blends επέστρεψε με υπέροχες γευστικές προτάσεις

Ίσως από τα λίγα εστιατόρια στην Γλυφάδα που χαίρομαι να επισκέπτομαι και πλέον μας και μας καλωσορίζει με ασφάλεια στον πανέμορφο κήπο του αλλά και στους υπόλοιπους ευρύχωρους εξωτερικούς του χώρους.

To all day bar-restaurant Blends στη Γλυφάδα άνοιξε τις πόρτες του την προηγούμενη Δευτέρα, έχοντας μελετήσει με σεβασμό τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας,του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον οδηγό του ΕΦΕΤ, τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κι εφαρμόζοντας τους κανόνες που προβλέπει ο νόμος με κύριο μέλημα την ασφάλεια των πελατών αλλά και εργαζομένων.

Οι μεγάλες εγκαταστάσεις του Blends που ξεχωρίζουν για τον διαφορετικό  και πολύπλευρό τους χαρακτήρα, αποτελούν μια ιδανική επιλογή διασκέδασης και γι’ αυτό το “ιδιαίτερο” καλοκαίρι. Ο ατμοσφαιρικός και πολύ ευρύχωρος κήπος του εστιατορίου καθώς και ηεπέκταση τουανοιχτού εκτενούς χώρου που έχει δημιουργηθεί στην πλαϊνή του είσοδο με επιπλέον τραπεζοκαθίσματα, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε άνετα και με ασφάλεια ένα αρωματικό καφέ, ένα περίτεχνο κοκτέιλ ή ένα ευφάνταστο πιάτο, ακούγοντας παράλληλα την αγαπημένη σας μουσική. 

Για όλους εσάς που ανυπομονείτε να επιστρέψετε στις αγαπημένες σας συνήθειες, το αγαπημένο meeting point των Νοτίων Προαστίων υπόσχεται νέες εμπειρίες και όμορφες στιγμές, πάντα μεασφάλεια!

Το Blends συνεχίζοντας να προσκαλεί τους επισκέπτες του σ’ένα ταξίδι μέσα από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει, σας περιμένει με ανανεωμένη διάθεση, νέες γευστικές επιλογές από ένα πλούσιο μενού και μοναδικά signature κοκτέιλς που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές στιγμές.

Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του και τις σελίδες τους στο Facebook

και το Instagramhttps://www.instagram.com/blendsglyfada/

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, ΤΚ 16674, Τηλ: 21 1182 1711

You may also like