4 νέες συλλογές από την Swatch: Swatch Bau, Skin Irony42, I love your folks & Knightliness

Πριν από λίγες μέρες, η Swatch παρουσίασε τις συλλογές της για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2019 σε μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη χρώμα, στιλ και Swatch ενέργεια!

Το brand υποδέχτηκε εκπροσώπους των μέσων, bloggers και influencers στον design χώρο The Lofts, στο Χαλάνδρι, για να τους ξεναγήσει στις θεματικές ενότητες Swatch Bau, Skin Irony42, I love your folks και Knightliness. Τα ρολόγια κάθε ενότητας παρουσιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μεταδίδεται στον επισκέπτη το μοναδικό vibe και η πηγή έμπνευσής της εκάστοτε θεματικής ενότητας.

Η θεματική ενότητα BAU SWATCH γιορτάζει τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παγκοσμίου φήμης κινήματος Bauhaus, στο οποίο τέχνη και τεχνική συνδυάζονται με απόλυτη αρμονία. Η σύνδεση της Swatch με το κίνημα Bauhaus έρχεται απολύτως φυσικά, αφού και οι δύο συνδυάζουν την τεχνική πρωτοπορία με την καλλιτεχνική και παιχνιδιάρικη προσέγγιση. Βασικά χρώματα και λιτές γραμμές κυριαρχούν στα μοντέλα της BAU SWATCH, κάνοντας τα ρολόγια αυτά τόσο εμβληματικά και διαχρονικά όσο ένα από τα πιο επιδραστικά καλλιτεχνικά κινήματα του 20ου αιώνα.

Η θεματική ενότητα I LOVE YOUR FOLK αποτίνει φόρο τιμής στο hot trend, όπου τα αξεσουάρ αντικατοπτρίζουν περισσότερο από ποτέ την προσωπικότητα μας ενώ κάθε λεπτομέρεια διηγείται μέρος της ιστορίας μας, με τον διασκεδαστικό τρόπο για τον οποίο η Swatch είναι γνωστή και αγαπητή. Τα ρολόγια αυτής της συλλογής τιμούν με υπερηφάνεια την κουλτούρα και τη μοναδικότητα του καθενός, προσθέτοντας το απόλυτο folk touch στα φθινοπωρινά looks μας –είτε είναι λαχούρια, λουλούδια, δαντέλα ή γεωμετρικά μοτίβα!

Συνδυάστε την σημασία του να ανήκει κανείς σε μια ομάδα, με την αγάπη για την αριστοκρατία και τον ενθουσιασμό για μια εποχή στην οποία τα ρούχα χρησίμευαν σαν προστατευτικός εξοπλισμός ή και τρόπος στολισμού: αυτό είναι η συλλογή KNIGHTLINESS! Η Swatch μας σερβίρει ένα λαμπερό cocktail με συστατικά τα εντυπωσιακά studs, το fancy gothic look, το λαμπερό μαύρο και το πορφυρό κόκκινο – πάντα βέβαια με την κατάλληλη δόση ελαφρότητας και διακριτικού χιούμορ που χαρακτηρίζει τη Swatch.

Oι προσκεκλημένοι είχαν μεταξύ άλλων την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα workshop καλλιγραφίας και να πάρουν μαζί τους ένα κάδρο με τη φράση που επέλεξαν να γράψουν, με γραμματοσειρές εμπνευσμένες από την εποχή των ιπποτών, στο στιλ της οποία βασίζεται και η ενότητα Knightliness.

Και μην ξεχνάμε και τον λαχταριστό μπουφέ από το TO BAZAKI, που έκανε την παραμονή μας στο The Lofts…ακόμα πιο απολαυστική!

photo credits: Γιώργος Ξίγκος

You may also like