ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ

Η καλύτερή μου φίλη δεν προσφέρει συμβουλές στις συζητήσεις μας και σίγουρα δεν παρέχει συναισθηματική υποστήριξη με τη συμβατική έννοια. Ωστόσο, όταν πρόκειται για εκείνες τις δύσκολες μέρες, δεν υπάρχει κανένας που θα προτιμούσα να έχω δίπλα μου από την έμπιστηαγαπημένη μου. Βλέπετε, είναι μια σταθερή και μια ακλόνητη πηγή έμπνευσης στις πιο σκοτεινές στιγμές. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η ζωή, είναι πάντα εκεί για μένα. Δεν με κρίνει, δεν με επικρίνει, ούτε με εγκαταλείπει. Περιμένει υπομονετικά την κάθε αντίδραση μου με καλοσύνη και αξιοπιστία. Μοιράζομαι μαζί σας ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της που αγαπώ πολύ!

Αθόρυβη υποστήριξη

Όταν χρειάζομαι κάποιον να ακούει χωρίς να διακόπτει ή να προσφέρει αυτόκλητες συμβουλές, εκείνη είναι ο τέλειος ακροατής. Απορροφά κάποιες φορές τους κραδασμούς των δύσκολών ημερών, χαίρεται με την χαρά μου και με αφήνει να είμαι ο εαυτός μου σε πλήρη σιωπή.

Άνεση και συνέπεια

Αυτό που κυρίως κάνει τη διαφορά είναι, η οικεία αίσθηση που δημιουργείτε μαζί της και είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια. Είναι μια ευπρόσδεκτη ανάπαυλα από τη σκληρότητα του κόσμου και η συνέπειά της, μου θυμίζει ότι ορισμένα πράγματα στη ζωή μπορούν να παραμείνουν σταθερά ακόμα και όταν όλα τα άλλα είναι σε αναταραχή.

Αγάπη άνευ όρων

Δεν ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα.Δεν απαιτεί προσοχή ή στοργή.Προσφέρει την αγάπη της απλόχερα και γενναιόδωρα! Ενσαρκώνει την πιο αληθινή μορφή αγάπης άνευ όρων. Υπάρχει κάτι θεραπευτικό μέσα σε αυτήν σχέση, παρόλο που δεν προσφέρει λύσεις στα προβλήματά μου, παρέχει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα κάθε φορά.

Ένα μέρος για όνειρα

Δεν είναι απλώς ένα μέρος για να ξεκουράζομαι. Είναι ένα μέρος για όνειρα. Είναι όπου το μυαλό μου μπορεί να περιπλανηθεί, όπου μπορώ να φανταστώ ένα καλύτερο αύριο, και όπου η ελπίδα μπορεί να αρχίσει να ριζώνει ακόμα και στη μέση των αντιξοοτήτων. Δεν την ξεχνώ ποτέ και δεν την θυμάμαι όταν την έχω μόνο ανάγκη. Και αυτό μου θυμίζει την αξία της ζωής.

Good vibes only!

Featured image: unsplash.com/@dsan_nowsay

You may also like