Make it hot: πώς να απολαμβάνουμε το sex τα κρύα βράδια!

Το καλοκαίρι, αν και λαχταράμε να αφαιρέσουμε από πάνω μας τα… περιττά ρούχα, διστάζουμε να απολαύσουμε με το σύντροφό μας το sex λόγω ζέστηςΕκείνους τους μήνες σας βρήκα ιδανικές εναλλακτικές. Τώρα θα διστάζουμε να… βγάλουμε τα ζεστά μας ρουχαλάκια για να τον χαρούμε; Ε, δε θα το έλεγα, φίλη μου αναγνώστρια! Και για τις μικρές τιμές του υδράργυρου υπάρχει λύση κι είναι… hot, hot HOT!

01 Η πιο κλασσική στάση του sex που εγγυάται και περισσότερη επαφή είναι η ιεραποστολική with a twist! Ξαπλωμένη ανάσκελα κι ενόσω ο σύντροφός σου παίρνει θέση από πάνω, εσύ απλά τυλίγεις τα χέρια σου γύρω από τον κορμό του (ή έστω γραπώνεις τους ώμους του) τυλίγοντας ταυτόχρονα τα πόδια σου χαμηλά γύρω από το κορμί του. Αυτό το “κλείδωμα”, λόγω της μεγαλύτερης επαφής του δέρματος των σωμάτων σας, δημιουργεί αύξηση της θερμοκρασίας ενώ οι διεισδύσεις δίνουν αποκτούν την αίσθηση πως γίνονται πιο έντονες. Φυσικά added bonus η οπτική επαφή με το σύντροφό σου για (ακόμη) περισσότερη οικειότητα!

02 Μία συχνή εναλλαγή από την κρεβατοκάμαρα μπορεί να γίνει ο πάγκος, ένας τραπέζι ή ένα γραφείο. Εκεί δεν έχεις παρά να καθίσεις κοιτάζοντας τον σύντροφό σου, με εκείνον να σε κρατάει από πίσω ώστε να μπορείς να γύρω το σώμα σου πιο άνετα προς τα πίσω. Κατά τη διείσδυση, αγκάλιασέ τον πάλι όπως στην ιεραποστολική κι ενθάρρυνέ τον να ανεβάσει το… level της ικανοποίησης βάζοντας και το χέρι του ανάμεσά σας κατά το παιχνίδι! Η συγκεκριμένη στάση εξασφαλίζει eye contact και αύξηση της θερμοκρασίας χάρη στα σώματα που ακουμπούν, ενώ επίσης μία τέτοια καθιστή στάση προσφέρει στη γυναίκα μεγαλύτερη διέγερση του σημείου G.

03 Τις κρύες νύχτες, ένας σίγουρος τρόπος για να ζεσταθείς με το σύντροφό σου είναι η “spoon” αγκαλιά, καθώς νιώθεις τη θέρμη του σώματός του και η στάση διευκολύνει τη διείσδυση και την κίνηση. Επίσης, η στάση αυτή εκτός από αύξηση της οικειότητας ανάμεσά σας, έχει καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τον οργασμό, πολύ απλά επειδή τα χέρια του συντρόφου σου μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στις ερωτογενείς σου ζώνες, όπως το στήθος ή και να αυξήσει την ένταση προκαλώντας σου κλειτοριδικό οργασμό.

04 Η στάση ”69” μπορεί να κάνει κάποιες γυναίκες να νιώθουν περισσότερο εκτεθειμένες, εντούτοις αν αυτή γίνει κάτω από τα σκεπάσματα σ’ ένα δροσερό δωμάτιο μπορεί… να αναβαθμιστεί! Πολύ απλά επειδή δε θα υπάρχει η “πίεση” του χρόνου για να επέλθει ο οργασμός, αλλά επειδή εσύ κι ο σύντροφός σου θα έχετε το χρόνο (και τη διάθεση, ασφαλώς) να εξερευνήσετε ο ένας τον άλλον!

05 Όταν μιλάμε για τη “στάση του λωτού” δεν αναφερόμαστε απαραίτητα στη yoga – βέβαια, και το sex είναι μία μορφή εκγύμνασης, αν το σκεφτεί κανείς! Η ταντρική αυτή άσκηση δε θέλει ευλυγισία γάτας. Ο σύντροφός σου μπορεί να καθίσει οκλαδόν κι εσύ να σκαρφαλώσεις πάνω του τυλίγοντας τα χέρια σου γύρω από την πλάτη του και τα πόδια σου γύρω από τη μέση του. Για να ευθυγραμμίσετε τις λεκάνες σας και φυσικά για περισσότερη άνεση, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι. Αυτή η “καθιστική αγκαλιά” προσφέρει περισσότερη οπτική επαφή με το σύντροφό σου και τα σημεία των κορμιών σας τρίβονται στα κατάλληλα σημεία, χωρίς να είναι απαραίτητος ο έντονος ρυθμός κατά τη διείσδυση. Φυσικά, με τόση επαφή, τα σώματά σας… απλά θα καίνε!

                Μετά από αυτό το top 5, εξακολουθείς να πιστεύεις πως δεν υπάρχει τρόπος να σε πείσει ο σύντροφός σου για μία ζεστή αγκαλιά… χωρίς περιττά ρούχα να σας χωρίζουν;

You may also like